2777
2789
عنوان

کسی حیوون خونگی یا عروس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 37 پست
اون آقاهه گفت تا ۵۰روزگی باید تو جعبه باشه چون مورچه ها مبخورنشبراش یه جعبه درست کرده موکت گذاشته و ...

الهی 😂😂پس اگر گفته باشه بزار باشه بچه های من یکساله بودن خریدمشون 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره وحشی میشه بعد طلاقشم بدی عروس هلندی مثل قبل نمیشه بازم گاهی یکم وحشی میشه

ای وای چه بد🥲پس زنش نمی‌دم 

مرسی بابت راهنمابیت

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نه علاقه ای به عروس ماده نداشتم 😑😅

😂😂😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الهی 😂😂پس اگر گفته باشه بزار باشه بچه های من یکساله بودن خریدمشون

بزرگ بودن پس

بعدش دستی بود؟

بزرگ بودن پسبعدش دستی بود؟

یکیشون کاملا دستی بود از نوزادیش با آدما انس گرفته بود طوری که اصلا با مایی که اولین بار بود برخورد داشت غریبی نمیکرد و راحت میومد رو دستمون یکیشونم نیمه دستی بود غذا میگرفت ولی با رودست اومدن مشکل داشت که عادتش دادم 

دوتاییشون مردن طفلیا 😔

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یکیشون کاملا دستی بود از نوزادیش با آدما انس گرفته بود طوری که اصلا با مایی که اولین بار بود برخورد ...

وای الهی🥺حیوونکی ها 

من یه پرنده دیگه داشتم همش بهم حمله میکرد و دستی نبود ولی وقتی قروختیمش حالم بد شد🥲

وای الهی🥺حیوونکی ها من یه پرنده دیگه داشتم همش بهم حمله میکرد و دستی نبود ولی وقتی قروختیمش حالم بد ...

دوسال بزرگشون کردم