2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15487 بازدید | 2316 پست
فداتشم عزیزم سمیرا هیییچی از صورتم نمونده هیییچی چیکار کنمامروز صبحانه نخوردم ناهارمم ته چین خوردم و ...

سلام عزیزم خوبی 

من ارتقا پیدا کردم اومدم گروه شما😍

آرزو هستم  رژیم شیردهی دارم ولی خب همه ب کالریمو پر نمیکنم

صبحونه🍳کره بادوم‌زمینی شیره انگور دو کف دست  سنگک

ناهار🥘 دوکفگیر و نیم باقالی پلو با دو قوطی کبریت گوشت  خیار شور

میانوعده 🥜بادوم زمینی خرما

شام🫕 سوپ جو یه کف دست سنگک

میانوعده🍏🍊 نارنگی سیب انجیر خشک

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۴۰۰ 

ورزش✅

چالش قند مصنوعی✅

اولین وعده برنج✅

چالشی که سمیراگذاشته دارم رعایت میکنم ولی این فقط دوبار برنجش سخته برام و چون شیر میدم و همسرم موافق رژیم نیست شاید نتونم کامل رعایت کنم 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

ای وای😂😂😂😂منو بگو هول‌کردم نخوندم گروه هارو فک کردم نزولی هست سیر گروه ها🥲🤣وووای خدانکنه برم س ...

منم اون لحظه اشتباه کردم .عصر دراز کشیده بودم یهو یاد تو افتادم .گفتم آرزو چرا برگشت؟؟🤔بعد به خاطر برگشتش چرا خوشحال بود؟😂😂😂

ولی بازم باید به خودم گزارش بدی .نمیدونم مریم کجا غیبش زده

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمان شاءالله که تنت سلامت باشهخدا رو شکر که فهمیدی مشکل از کجاست

سلام فرفرری قشنگم .قربونت برم .مرسی .

آره داشتم خل میشدم .وزنم نهایت تا ۹۴ میومد پایین باز میپرید بالا

سلام، شب خوشصبحانه: آب عسل لیمو، موزناهار:نان تافتون ، سبزی خوردن، حلیم بادمجانشام:نان تافتون، کباب ...

خوبه پر کالریم خوردی ولی ۱۰۰۰ خورده ای شده .فکر کنم از هرکدوم یه ذره بوده😉

عزیزم خداروشکر که مشکلت رو بالاخره فهمیدی کنترل تیرویید با دارو خیلی راحته من نصف اقوامم مشکل تیرویی ...

عزیزدلمی .آره من خودمم دوران بارداریم میخوردم.

دارم فکر میکنم چیشد که انقدر تیرویید زیاد شد؟🤔 

مشکلات تیرویید قبلا نبوده یا بوده بهش اهمیت نمیدادن .نمیدونم .ولی در حال حاضر خیلیا دارن .شاید برای سبک زندگیه فعلی باشه.

فداتشم عزیزم سمیرا هیییچی از صورتم نمونده هیییچی چیکار کنمامروز صبحانه نخوردم ناهارمم ته چین خوردم و ...

اره یه چیت لازمی تو .

ببین ژله بدون قند ناشتا بخور ‌

یه دوستی میگفت پودر ژلاتین رو حل میکنه تو آب ناشتا میخوره صورتش لاغر نشه .

پروتیینم طبعا باید بالا باشه دیگه

سلام خزان جان💓امروز صبحانه تخم‌مرغ با ۶ گرم روغن و نان تستناهار برنج با گوشت، واقعیت نمی‌دونستم چی ...

سلام عزیزم .نوش جونت .عدس پلو کالری عدساشم واست حساب کرده😁 

میزدی چلو گوشت .یا جدا جدا مقدار گوشتو میزدی بعدم جدا برنجو وارد میکردی.

سلام عزیزم .نوش جونت .عدس پلو کالری عدساشم واست حساب کرده😁 میزدی چلو گوشت .یا جدا جدا مقدار گوشتو م ...

وای، آره چلو گوشت، فکر کنم بهتر بود

قاطی بود با برنج نمی‌دونستم چیکار کنم😂🤦🏻‍♀️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اره یه چیت لازمی تو .ببین ژله بدون قند ناشتا بخور ‌یه دوستی میگفت پودر ژلاتین رو حل میکنه تو آب ناشت ...

اره پروتئینم همش پر میکنم

باید برم ژله بدون قند بگیرم

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزیزم خوبی من ارتقا پیدا کردم اومدم گروه شما😍آرزو هستم رژیم شیردهی دارم ولی خب همه ب کالریمو ...

نوش جونت عزیزم خوب بودی

ولی کالریتو پر نکنی هفته های اینده استپ وزنی میگیریا

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨