2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15530 بازدید | 2324 پست
سمیرا جون باورم نمیشه توی ۶ روز ۱ کیلو و ۲۵۰ افزایش داشتم یعنی میگن طرف استعداد داره اینه ابم بخورم ...

نکنه توام تیرویید داری مریم جونم؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم گلم😍ب اختر خانم بگم توبارداری خیلی چاق شدم میگفت دیگه لاغر نمیشی🙃

یه چیزی بگم آرزو؟‌

تو از ۴ باید میرفتی ۵😁😁😁

۳عقبگرده .ستارتو از دست دادی مگه؟

نکنه توام تیرویید داری مریم جونم؟

نمیدونم والا

قبلا که نداشتم 

ولی توی ۶ روز باورم نمیشه انقد اضاف کردم 

تازه معمولی خوردم 

نونم خیلی مراعات کردم خیلیا

فقط ۳،۴ تا شیرینی خامه ای تو کل مهمونیا خوردم 

واقعا ناراحت شدم از این وضع

البته یبوست هم دارم ولی در کل معلومه ۱ کیلو برگشته

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

نمیدونم والاقبلا که نداشتم ولی توی ۶ روز باورم نمیشه انقد اضاف کردم تازه معمولی خوردم نونم خیلی مراع ...

همون شیرینی خامه ایا کار خودشونو کردن

سلام 

صبحانه بربری یکم و کره بادام بدون شکر

ناهار مرغ ریش و زرشک و یکم نون 

شام املت و بربری

میان وعده موز و یه شکلات تلخ

اب ۶ 

۱۶۰۶

میدونم‌زیاده ولی خودمو جمع میکنم ان شا الله

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

همون شیرینی خامه ایا کار خودشونو کردن

یعنی انقد تاثییر داره؟

إن شاالله کم کردی.اگه کم هم نکردی بدون از اثرات نزدیکی چیت به وزن کشی بوده😉 وزنت خوبه راه زیادی نمو ...

ده کیلو مونده😂😭 هفتصد گرم کم کردم😍

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام خوبید صبحانه

نان و پنیر سفید و گردو۲۴۲ کالری

میانوعده خرما ۶۰ک

ناهار

پلو کته و فسنجان ۴۳۷ک

میانوعده خرما و گندمک ۷۸

شام

پلو وخورش فیمه و سالادماکارونی ۶۰۰🥴

میانوعده نان و خرما ۲۰۵ک  

دریافتی ۱۷۰۰

مجاز ۱۶۵۰

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
سلام خوبید صبحانهنان و پنیر سفید و گردو۲۴۲ کالریمیانوعده خرما ۶۰کناهارپلو کته و فسنجان ۴۳۷کمیانوعده ...

سلام عزیزم .مقدار اضافه رو از کالری فردات کسر کن

بچه ها من خیلی برای لاغری تلاش میکنم .اما خیلی خیلی سخت وزنم میاد پایین .با اینکه خوراکم زیادم نیست ...

سلام عزیزم، خداروشکر که بلاخره فهمیدید❤️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ایده‌ال چنده برای این قد؟

BMI  بود فکر کنم، اون رو حساب کنید بهتون میگه، بعد از روی نمودار نگاه کنید مشخص میشه، هر چند توی کالری شمار زیره هم برای من آورد بالا که چی به چیه