2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15530 بازدید | 2324 پست

سلام خزان جان💓

امروز 

صبحانه تخم‌مرغ با ۶ گرم روغن و نان تست

ناهار برنج با گوشت، واقعیت نمی‌دونستم چی بزنم برای این توی کالری شمار، زدم عدس پلو با گوشت

شام خوراک لوبیا و نان لواش

میان وعده ی صبح یادم رفت بخورم 

میان وعده ی عصر نان کاک

آب دولیتر

ورزش نکردم

کالری مجاز ۱۳۰۰

کالری مصرفی ۱۳۰۴

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چه کاهشی داشتی تو دختررررر😍ماشالله 👏👏👏👏👏👏👏👏

فداتشم عزیزم 

سمیرا هیییچی از صورتم نمونده هیییچی چیکار کنم

امروز صبحانه نخوردم ناهارمم ته چین خوردم ولی شب ک رفتم خونه مامانجونم دیگ بساژ قلیون و.... و.... خوردما کم ولی کالری شمار نشد بکنی با ویهان

دیگ امروز چیت حساب میکنم عشقم

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من خیلی برای لاغری تلاش میکنم .اما خیلی خیلی سخت وزنم میاد پایین .با اینکه خوراکم زیادم نیست ...

عزیزم خداروشکر که مشکلت رو بالاخره فهمیدی کنترل تیرویید با دارو خیلی راحته من نصف اقوامم مشکل تیرویید دارن. إن شاالله برای شما هم راحت کنترل میشه از این به بعد وزنت راحت میاد پایین.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

مرسی گلم😍اره اخه اونجا حس بدی بهم دست داد من کوچیکتر برداشتم بعد دیدم تنگه گفت باید بزرگتربپوشی دیگ ...

حواست به کوچولوت باشه زیاد به خودت فشار نیار. برای وزن کم کردن وقت داری اما کوچولوت الان بهت نیاز داره.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

ده کیلو مونده😂😭 هفتصد گرم کم کردم😍

یعنی میخوای بشی 51 کیلو؟  ۷۰۰ گرم عالیه با وجود چیتت.

سلام، شب خوش
صبحانه: آب عسل لیمو، موز
ناهار:نان تافتون ، سبزی خوردن، حلیم بادمجان
شام:نان تافتون، کباب لقمه، سیب زمینی سرخ شده، سبزی خوردن
میان وعده ها: ذرت، خرما، شیر بادام
کالری دریافتی:1093 وقت نشد بیشتر بخورم😏
کالری سوزانده:177 پیاده روی
کالری مجاز:1300
میزان آب:6 لیوان

بچه ها من خیلی برای لاغری تلاش میکنم .اما خیلی خیلی سخت وزنم میاد پایین .با اینکه خوراکم زیادم نیست ...

سلام عزیزم

ان شاءالله که تنت سلامت باشه

خدا رو شکر که فهمیدی مشکل از کجاست

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مرسی گلم اره😍😍😍اینکه بیشترشو تقسیم کردم خونه پدرشوهر و برادرشوهر هم بی علت نبود😂😂😂😂

خوب کردی😂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

فریبا جون ارتقا پیدا کردم 😍بدی دیدی خوبی دیدی حلال کن😂😍ب هدفم نزدیک تر شدم😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 ...

خدا رو شکر عزیز دلم

هر جا هستی موفق و تندرست باشی گلم😘😘

یعنی میخوای بشی 51 کیلو؟ ۷۰۰ گرم عالیه با وجود چیتت.

اره، البته بازم بستگی به فرم اندام داره وقتی به ۵۵ برسم، ولی دوست دارم رون هام و بازوهام خیلی لاغر شه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اخترو باید تگ کنی اینجا😂😂😂ارزوی مارو دست کم گرفته

😂😂😂😂😂

اره دقیقااا😇

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

خدا رو شکر عزیز دلم هر جا هستی موفق و تندرست باشی گلم😘😘

قربونت برم مهربونم😍😍🥰

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

حواست به کوچولوت باشه زیاد به خودت فشار نیار. برای وزن کم کردن وقت داری اما کوچولوت الان بهت نیاز دا ...

بله عزیزم دقیقاااا 

مرسی گلم‌حواسم هست بیشتر سعی میکنم ورزش کنم🌸🌸

یه چیزی بگم آرزو؟‌تو از ۴ باید میرفتی ۵😁😁😁۳عقبگرده .ستارتو از دست دادی مگه؟

ای وای😂😂😂😂

منو بگو هول‌کردم نخوندم گروه هارو 

فک کردم نزولی هست سیر گروه ها🥲🤣

وووای خدانکنه برم سه پس😂😂😂 ‌

خب خب برم بخونم ببینم سرگروه ام کیه 🙃