2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15585 بازدید | 2333 پست
سلام به روی ماهت .نوش جونت

سلام 

صبحانه پنیر بربری. نصف رطب

ناهار :نخود آب 

شام :کته و یه سیخ جوجه تابه ای 

میان وعده :دو عدد هلو +۵گرم شکلات ۶۰

آب ۸ لیوان 

پیاده روی هنگام خرید همراه با پادرد 😐هزار بار چرخش در بازارچه

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام به روی ماهت .نوش جونت

کالریمم ۱۵۳۱

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه .مگه هفته های پیش همین قدر مصرف نمیکردی؟کاهشم داشتی😍

عزیزم امشب تولد داشتیم کیک تولد خوردم ۲۳۸ کالری بیشتر شد از فردام کم میکنم 

البته این هفته اکثره روزه ۲۰۰ تا اینارو کمتر بستم بخاطره امشبو جمعه شب که میخوام چیت باشم مهمونی دعوتیم

صبحانه:بربری+پنیر ویلی

ناهار:کته +سینه مرغ ترش

عصرونه:هلو گلابی انجیر شلیل+یه تیکه کیک رژیمی 

شام:دوپیازه مرغ+لواش

کیک تولدم قبل شام خوردم

اون کیک رژیمی عصرونمم همکارم اورده بود کلا بدون ارد و شکر بود خیلی جالب بود واقعا

مصرفی:۱۷۵۸

مجاز:۱۵۲۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام خزان جان😍من امروز ورزش نکردم کالری هم کمتر خوردم ولی نمیدونم چرا حس میکنم بیشتر خوردم😅 فکر کنم چون بیشتر کالری امروز از شام تا الان فشرده شد و سنگین شدم...

صبحانه خواب موندم متاسفانه و میان وعده ی صبح سه تا بسکوییت کرم دار مینو خوردم، اینا مقاومت ناپذیرند😁🤦🏻‍♀️🤧

ناهار ۹۳ گرم برنج ، دو قوطی کبریت گوشت، و سه قاشق خورشت بامیه همراه ۱۰۰ گرم ماست

شام نودل خوردم 

میان وعده ی عصر یه شلیل و لیمو شیرین

بعد از شام ۳۳ گرم ذرت خوردم🙄

ورزش نکردم

آب یک لیترو نیم

کالری مجاز۱۳۳۸

کالری مصرفی ۱۲۵۰

@خزان_نارنجی‍ 

من امروز ۳۶ گرم چربی ۳۸ گرم پروتئین و ما بقیش هم کربوهیدرات مصرف کردم، خیلی نا متناسبه درسته؟ حس میکنم امروز خیلی بد شد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

@فرفرری‍ تو کجایییی دختر

هستم گلی

میومدم میدیدم کسی کارم نداره

میرفتم.

🤣

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

هستم گلیمیومدم میدیدم کسی کارم ندارهمیرفتم.🤣

از دست تو😂😂

فکر کردم سفری جایی رفتی .

گزارش خودتو بزار .چه کردی؟ وزنم نمیدی که

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام خزان جان😍من امروز ورزش نکردم کالری هم کمتر خوردم ولی نمیدونم چرا حس میکنم بیشتر خوردم😅 فکر کن ...

سلام عزیزم .نه اینجور فکر نکن قرار نیست خودمون رو تحت فشار بزاریم .گناه داریم😂

زده میشیم از رژیم .

هرچی خوردی نوش جونت .مهم اینه تو محدوده ی کالریت بوده

عزیزم امشب تولد داشتیم کیک تولد خوردم ۲۳۸ کالری بیشتر شد از فردام کم میکنم البته این هفته اکثره روزه ...

سلام عزیزم نوش جونت .مبارک باشه تولدش.

دستور کیک رو میگرفتی ازش .حتما با جو دوسر پرک درست کرده بود.

سلام صبحانه پنیر بربری. نصف رطبناهار :نخود آب شام :کته و یه سیخ جوجه تابه ای میان وعده :دو عدد هلو + ...

این پیاده روی ها خیلی جذابن😍😍😂😂😂

سلام سرگروه جون خوبی امروز ورزش نکردم قرار بود ۱۰۰۰تا بخورم ۱۳۰۰ خوردم ولی خیلیم بد نبودم

سلام عشقم .نوش جانت .آفرین بهت که رعایت میکنی .👏👏👏👏👏👏👏

سلام عزیزم نوش جونت .مبارک باشه تولدش.دستور کیک رو میگرفتی ازش .حتما با جو دوسر پرک درست کرده بود.

خیلی خوب بود اصلا میشد جایه نون تست ازش استفاده ام کرد

رژیمه کتو داره اصلا از اردو شکر استفاده نکرده بود از کره بادوم زمینی استفاده کرده بود با شیرین کننده استویا

ازش میپرسم دستورشو میزارم درست کنیم 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام عزیزم .نه اینجور فکر نکن قرار نیست خودمون رو تحت فشار بزاریم .گناه داریم😂زده میشیم از رژیم .هر ...

پس خداروشکر😩 حس کردم خراب کردم خوبه پس مشکلی نیست😁💞

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت