2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11832 بازدید | 1736 پست
سلام جانمکالری مصرفی امروزم صبحانه 1 عدد خرما ناهار: 1 لیوان نخود لوبیا پختهمیان وعده : 1 لیوان زالز ...

سلام عزبزم

نوش جونت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام سایزم کم کردی؟چه ورزشی میکنی؟

سلام عزیزم، ورزش که یه ویدیوی زومبا دارم ده سال پیش از یکی از اقوام گرفتم، از اونها استفاده میکنم، البته در واقع ده تا ویدیو هست، سایز رو ماهیانه میگیرم توی تاپیک سایز های این ماهم رو نوشتم نسبت به ماه پیش بله کم کردم

البته یه مسئله ای هست، من هفته ی پیش که وزن کردم نزدیک ماهیانم بود و کلا سیصد گرم کم کردم با اینکه خیلی رعایت کردم، بعد الان که تموم شده و هفته ی جدید هم هست رفتم روی ترازو فکر کنم کاهش زیادم بخاطر اون قضیه هم بود

بادم خوابیده بود این هفته😅

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم گزارشم فقط من سه چهار روز دیگه باید پریود بشم اورژانسی ام خوردم این ماه حسابی ورم دارم فر ...

باشه عزیزم

ان شاءالله که خیر باشه برات

نوش جونت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزم، ورزش که یه ویدیوی زومبا دارم ده سال پیش از یکی از اقوام گرفتم، از اونها استفاده میکنم، ا ...

باریکلا بهت

خیلی خوبه

منم تصمیم جدی گرفتم از فردا شروع کنم. رژیمو

فقط خداکنه وزنم خیلی زیاد نشده باشه.

پیاده روی ام برم.

یه پیج تو اینستا هست. توش مرده با اهنگ ورزش میکنه..

با اون ورزش کنم.

چون واسه باشگاه اعتماد به نفس ندارم. هی عقب میمونم از حرکتاشون. حرصم میگیره.احساس میکنم خنگم

من تو جوجو درسته موست کنده.هویج نگینی.ذرت‌.مرغ. اگه داشته باشم قارچ. گشنیز‌. رب بعصی وقتا ام با ...

مرسی گلم🌷🌹🌷

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزیزمنوش جونتابگوشت و کوبیدشو نخور.تو همون ابش نون و گوشت و تخود و اینلش و بریز و بخور.کالریش ک ...

ابگوشت ب عشق همون مخلفات میپزم🤣🤣🤣 نمیدونم از تو بارداریم ب این ور از ابگوشت خوشم‌اومده😂😁🥲

خیلی چرب و چیلی نمیکنم و اندازه خوردم 

اون بادوم زمینی یهو‌زیاد شد اول خوردم بعد وارد کردم🙁

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

باریکلا بهتخیلی خوبهمنم تصمیم جدی گرفتم از فردا شروع کنم. رژیموفقط خداکنه وزنم خیلی زیاد نشده باشه.پ ...

مرسی🤗

منم از جو باشگاه خوشم نمیاد، احتمالا بدنتون یکم انعطاف پذیری کمی داره برای همین عقب میمونید

من دیگه واقعا نمیتونم بدنمو تحمل کنم، این سومین یا چهارمین تجربه ی رژیم من میشه، بارها چند کیلو کم کردم و ول کردم، الان به نقطه ای رسیدم که این همه اضافه وزن رو توی بدنم دوست ندارم، مدام بخاطرش ناراحتم، دیگه تحملش برام خیلی سخت شده، هرچند تصمیم گرفتم اینبار برخلاف دفعات قبل یه رژیم آروم داشته باشم، هرچی دلم بخواد میخورم، از هیچی خودم رو محروم نمیکنم، امید وارم به بدنی که دلم میخواد برسم، تحمل این بدن برام سخت شده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام عزیزمنوش جونتابگوشت و کوبیدشو نخور.تو همون ابش نون و گوشت و تخود و اینلش و بریز و بخور.کالریش ک ...

البته کوبیدنی نکردم ها 

اوین خواب بود نمیشد سروصدا کنم بکوبم🤣🤣🤣🤣🤣

جدا جدا خوردیم 

QUOTE=398926560]😘😘[/QUOTE]

سلام💕

صبحونه 🩵 یه کف دست بربری  کدو حلوایی 

میانوعده🩵گلابی

ناهار 🩵۲۰۰‌گرم باقالی پلو. دو قوطی کبریت گوشت 

میانوعده🩵سیب نارنگی 

شام🩵دوکف دست سنگک.یه ملاقه سوپ جو.کدوحلوایی

میانوعده🩵کشمش

کالری مصرفی 🩵۱۰۰۰

کالری سوزانده 🩵کلیپ پیاده روی در خانه 

گلم من فست ندارم چون شیر میدم ولی سعی کردم کمتربخورم انشالله فردا وزن کنم🙃

ابگوشت ب عشق همون مخلفات میپزم🤣🤣🤣 نمیدونم از تو بارداریم ب این ور از ابگوشت خوشم‌اومده😂😁🥲خیلی ...

عه؟🤣

نوش جوتت

مرسی🤗منم از جو باشگاه خوشم نمیاد، احتمالا بدنتون یکم انعطاف پذیری کمی داره برای همین عقب میمونیدمن ...

دقیقا منپ مثل خودت

چند بار وزن کم کردم و ول کردم..

خیلی ام از بدنم بدم میاد.

دلم نمیخواد حتی لباس بخرم

چون همه کوچی‌کا خوشگلن