2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11778 بازدید | 1721 پست
ورمیشل کالریش خیلی بالاتره .به نظرم اگه ۱۰ق خوردی ۵تاشو ورمیشل بزن ۵تاشو جو

مرسی گلم🌷

خیلی نداشتم کلا کم ریختم ولی ورمشیل حساب کردم همه رو 

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

ای بابا .مردا یه چیزی میگن یه مدت بعدش یادشون میره .کینه ای نیستن .زمان بدید بهشون .ان شاءالله آشتی ...

انشالله خدا از زبونت بشنوه  الهی آمین🥺

دوتاشون دی ماهی ، دوتاشون مغرور 

باهم تولد میگرفتیم🥹🙂 انشالله باز امسال هم بشه باهم باشبم 🥲

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم😍گزارش دیروزمکالری مصرفی 1550کالری مصرفی ۱۵۴۰آب ۷لیوانورزش نیم ساعت پیاده رویصبحونه، نیمرو ...

سالاد ماکارونی رو با سس خوردی؟

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

انشالله خدا از زبونت بشنوه الهی آمین🥺دوتاشون دی ماهی ، دوتاشون مغرور باهم تولد میگرفتیم🥹🙂 انشالل ...

آخییی😍 

میشه نگران نباش خبر خوششو بهم میدی😉

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

دل و دماغ خوردن نداشتم🥺من یه تقلبی کردم امروز😂😅یه روز زودتر رفتم سر ترازو یه کیلو کم کردم😂😭😂😭 ...

به به 😍😍😍تقلبتم شیرینه😍 تبرییییک

به به 😍😍😍تقلبتم شیرینه😍 تبرییییک

مرسیییی😭😍

فقط بدیش اینه هنوز اونطور که باید لاغر نشدم، ده کیلو مونده😩😣ماهم شنبه عروسی داریم🤦🏻‍♀️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام جانم

کالری مصرفی امروزم 

صبحانه 1 عدد خرما 

ناهار: 1 لیوان نخود لوبیا پخته

میان وعده : 1 لیوان زالزالک. 1 عدد سیب 

شام : 1 کف دست شامی کباب. 4 کف دست نان. 2 لیوان کاهو

میان وعده : 1 عدد نارنگی. 2 عدد خیار

1 لیوان شیر بادام. 2 قاشق قاووت

آب : 7 لیوان 

کالری مصرفیز: 1305

کالری مجاز : 1313

@فرفرری‍ 

مرسیییی😭😍فقط بدیش اینه هنوز اونطور که باید لاغر نشدم، ده کیلو مونده😩😣ماهم شنبه عروسی داریم🤦🏻‍♀ ...

واییی خیلی عالی داری پیش میری عزیزممم .

از نظر من بهترینی .

عروسی رو ول کن .

اون ۱۰ کیلو هم تا شب یلدا کمش میکنی😍😍😍

واییی خیلی عالی داری پیش میری عزیزممم .از نظر من بهترینی .عروسی رو ول کن .اون ۱۰ کیلو هم تا شب یلدا ...

مرسیییییییی🥺😍

انشالله، خیلی خوب میشه اگه واقعا بشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام گزارش امروز من🧡

فست بودم

فست رو با تخم‌مرغ و نون لواش تموم کردم 

ناهار برنج و گوشت بود همراه سالاد

شام عدسی با سالاد 

میان وعده ی صبح که حذف شده بود

میان وعده ی عصر سیب 

دو لیتر آب 

یک ساعت ورزش

کالری مجاز ۱۳۰۶

کالری مصرفی ۸۹۰

@خزان_نارنجی‍ 

نه به اون توضیحاتت نه به این mp3نوشتنت😂

سلام 

صبحانه بربری عسل گردو 

ناهار جوجه برنج بی روغن گوجه کبابی

شام نخوردم 

میانووعده قهوه بی قند و یه ذره گردو 

راستی نارنگی هم خوردم یه دونه و یه خرما

۱۵۰۰

آب ۵ لیوان 

پیاده روی هم با گام شمار رفتم

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام عزبزمنوش جون

سلام عزیزم گزارشم 

فقط من سه چهار روز دیگه باید پریود بشم اورژانسی ام خوردم این ماه حسابی ورم دارم فردا وزن نمیکنم

صبحانه:نیمرو+بربری

ناهار:پلو بدون روغن+قیمه

عصرونه:برگه زردالو+سه تا ساقه طلایی

شام:سوپ رشته+۲۲ گرم لواش+بال کتف تو ایرفرایر گذاشتم بدون روغن

مصرفی:۱۴۴۶

مجاز:۱۵۰۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

جو چیا میزنن توش ورمشیل چیا میزنن 😁من یکم ورمشیل داشتم ریختم تو بشقابمم زیاد نبود ولی خب همونو زدم

من تو جو

جو درسته موست کنده.هویج نگینی.ذرت‌.مرغ. اگه داشته باشم قارچ. گشنیز‌. رب     بعصی وقتا ام  با خامه وه خوب رژیمی نیست‌

ورمیشل     

گوشت یا مرغ. هویج.سیب زمینی.. .ورمیشل. رب‌.گشنیز و جعفری

اگه گوشت بریزم فقط هویج و الو بخارا و گوشت و ورمیشل و رب

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام🥰صبحونه دو کف دست بربری. ارده شیره انگور میانوعده نصف گلابی ناهار ابگوشت و مخلفتاش سه کف دست ب ...

سلام عزیزم

نوش جونت

ابگوشت و کوبیدشو نخور.

تو همون ابش نون و گوشت و تخود و اینلش و بریز و بخور.

کالریش کمتر میشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مرسیییییییی🥺😍انشالله، خیلی خوب میشه اگه واقعا بشه

سلام سایزم کم کردی؟

چه  ورزشی میکنی؟