2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11900 بازدید | 1749 پست
سلام دورت بگردم آخیی🥺انشالله عزیز دلم . انشالله حال دل هممون خوب میشه🤲دیروز خوب پیش رفتم تا آخر کی ...

ببین اون کیک که اخرش میخوری مصیبته 

نمیدونی گریه کنی یا بخندی 

ولی واقعا واقعا نوش جونت 

دمنوش دارچین چایی سبز زنجبیل و گل محمدی هفته ای سه بار بخور تا جمع کنه بدنتو

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

ورزششو به به😍👏👏👏💃

😎😎😎

انقد خوب بود سمیرا جون 

انقد چرخیدم تو خونه 

ولی خدا میدونه کی دبگه نصیبم شه 

یه حالی بین غم و شادی بودم 

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😎😎😎انقد خوب بود سمیرا جون انقد چرخیدم تو خونه ولی خدا میدونه کی دبگه نصیبم شه یه حالی بین غم و شا ...

الهیییی🥹

غم چرا؟

الهی همیشه دلت شاد باشه😍

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الهیییی🥹غم چرا؟الهی همیشه دلت شاد باشه😍

زندگیه دیگه 

گاهی غمگینه 

گاهی شاد 🥲

سمیرا جون 

صبحانه پنیر گردو تافتون رطب ۱ عدد

ناهار :قیمه پلو و ماست

اما شام 

شام :فکر کردی چیز جدیدی میخوام بگم 🤪نه جانم شامم قیمه پلو و پروندش بسته شد 

میان وعده یه شکلات تلخ و خربزه و ۲۶ گرم تخمه افتابگردان 

اب۷لیوان

پیاده روی ۲۰ دقیقه منسجم

ولی صبح پیاده رفتم چندین جا

۱۲۶۷ تا اینجا

بدون شام 

شام دوسه قاشق ماست همچنان و ۱۴ قاشق قیمه پلو 

میدونم از دید شما زیاده ولی واقعا از دید من که ۲۰ تا میخوردم یا بیشتر 

۱۴ خوبه 😁

زبون درازم نیستم 🤪

تا درودی دیگر بدرود

زندگیه دیگه گاهی غمگینه گاهی شاد 🥲سمیرا جون صبحانه پنیر گردو تافتون رطب ۱ عددناهار :قیمه پلو و ماست ...

😂😂😂 از دست تو هی میخونم تموم نمیشه گزارشت😅

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خب با همین 1200 فست هم بگیرم بَده؟ چون تصمیم به فست هم دارم ولی 10 روزه 1200 میخورم یعنی 1300 کنمش؟

اگه کمتر از کالری مجازت بخوری استپ میکنی. بدنت از عضلت تغذیه میکنه.

هر عددی فرمول میگه همونو بخور..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میگم فرفری جان مثلا من اگر فست با کالری 600 بگیرم باید از 8 شب تا 12 ظهر چیزی جز آب نخورم درسته؟

اعلانت برام نیومده بود چرا؟🤔🤔

من از صبح از سر بیکاری زیاد سایت اومدم.

الان یهویی پستتو دیدم.

دو مدل فست داریم

یکیش فست ۵۰۰ تا ۷۰۰ کالریه

یکیش فستینگ

اونی که شما میگی فستینگ هست

۱۶/۸ 

۱۶ ساعت فقط اب و چایی و دمنوش بدون شکر و قند.

۸ ساعت اندازه کالری مجازت ولی سالم خوری و اینکه وعده ی اولتو برنج زیاد نخور. سعی کن تخم مرغ و سینه مرع و عدس پخته و این چیزا وعده اولت باشه.

ساعت ۸شامتو بخور تا ۱۲ فرداش.

دیرترم میشه ها. ساعتش دست خودته ولی شامت به زمان خوابت نزدیک نباشه بهتره.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

@فرفرری‍  سلام عزیزم خوبی گزارشم

صبحانه:سنگک+نیمرو

ناهار:استانبولی+ماست

عصرونه:نارنگی+موز+۲۵ گرم کلوچه

شام:زرشک پلو مرغ

مصرفی:۱۴۷۷

مجاز:۱۵۲۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

اگه کمتر از کالری مجازت بخوری استپ میکنی. بدنت از عضلت تغذیه میکنه.هر عددی فرمول میگه همونو بخور..

چشم حتما رعایت میکنم دیگه ❤️

کالری امروزم :

صبحانه 1 عدد خرما 

ناهار 8 قاشق خورشت کدو بادمجان 6 کف دست نون🥴واقعا نتونستم جلوی خودمو بگیرم امروز عادت ماهانه شدم نمیدونم چرا ولع غذا خوردن داشتم.... 

میان وعده 1 عدد سیب. 2 عدد خیار. 1 لیوان شیر بادام

شام : یک کف دست کوکو سبزی. 3 کف دست نان

میان وعده : یک عدد سیب. دو عدد خیار. 1 عدد خرما همراه با چای سبز

کالری مصرفی 1310

کالری مجاز 1313

ورزش 20 دیقه آپ شکم پهلو

اعلانت برام نیومده بود چرا؟🤔🤔 من از صبح از سر بیکاری زیاد سایت اومدم. الان یهویی پستتو دیدم.دو مدل ...

ببخشید سوال میپرسم یعنی توی فستینگ 8 به 16 همون کالری مجازم که 1300 هست بخورم و از 8 شب تا فردا 12ظهر فقط آب بخورم درسته؟

ولی توی فست. کلِ 24 ساعت. 500 یا 700 کالری مجازم که بخورم درست شد؟ 

بعد اینکه کدومش بهتره هر کدوم شما بگید انجام میدم

اعلانت برام نیومده بود چرا؟🤔🤔 من از صبح از سر بیکاری زیاد سایت اومدم. الان یهویی پستتو دیدم.دو مدل ...

سلام شما تو تاپیکم گفتی بیا گروه لاغری من چند وقته اینجا عضوم😁😁😁

@فرفرری‍ سلام عزیزم خوبی گزارشمصبحانه:سنگک+نیمروناهار:استانبولی+ماستعصرونه:نارنگی+موز+۲۵ گرم کلوچهش ...

سلام 😍

نوش جونت عزیزم

ورزش نمیکنی؟

نمیدونم منم چون تازه نی نی سایت نصب کردم نمیتونم تگتون کنم🥴

@فرفری  پشت سر هم بنویس وقتی ابی شد بزن روش