2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11778 بازدید | 1720 پست

سلام💞گزارش دیروز

صبحانه نان تست و پنیر

ناهار کتلت و نان لواش همراه خیار شور و گوجه 

شام دال عدس و نان لواش

میان وعده ی صبح نخوردم

میان وعده ی عصر تخمه ژاپنی همراه یک عدد سیب

دو لیتر آب

ورزش نکردم

کالری مصرفی۱۳۱۷

کالری مجاز ۱۳۱۳

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام💞گزارش دیروزصبحانه نان تست و پنیرناهار کتلت و نان لواش همراه خیار شور و گوجه شام دال عدس و نان ...

عالیه عزیزدلممم👏👏👏

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام عزیزمخوش اومدینوش جونچون بار اولته خییلی سریعتر از بقیه وزنت کم میشه.

سلام عزیزم خسته نباشی ❤️  @فرفرری 

صبحانه 1 عدد خرما

ناهار 9 قاشق لوبیا پلو یه کف دست سبزی

میان وعده 2 قاشق غذا خوری توت. 1 عدد کلوچه. کلوچه نمیخاستم بخورم ولی مامانم تعارف کرد نمیشد نخورد🥴

شام : 3 کف دست نان. 1 عدد تخم مرغ آب‌پز. 2 لیوان سالاد فصل 

میان وعده : 2 لیوان گل کلم. 1 لیوان شیربادام. 2 عدد خرما. یک لیوان دمنوش زیره..

6 لیوان آب 

کالری مصرفی 1215

ورزش فعلا ندارم❤️🌹

مثل من شکم دارمشونه هامم افتادهحالا افتادم تو فکر قوز بند بخرم برا شونه هام نمیدونم تاثیر داره یان

اگه تأثیر داشت به منم بگین 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

سلام عزیزمخوش اومدینوش جونچون بار اولته خییلی سریعتر از بقیه وزنت کم میشه.

سلام🥺

اومدم بگم دارم گند میزنم دعا کن مهمونام برن😭😭

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزیزم نوش جونت

سلام 

۱۷۰۰

پنیر بربری عسل 

شکلات ۵ گرم تلخ

خرمالو 

نصف موز 

۱۵ گرم تخمه کدو 

ناهار کته گوجه و ماست 

دمنوش 

شام فلافل

آب ۶ لیوان 

۲۰ د حلقه 

۳۰ د پیاده روی 

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

وای امیدوارم. خدا از دهنتون بشنوه 🥹❤️🤲ان شاء الله بعدش هم بتونم بمونم برای کالری تثبیت ❤️

ان شاءالله

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم من فراموش کردم گزارشمو بزارمصبحانه:نیمرو+سنگکناهار:بادمجون شکم پر+سنگکعصرونه:سیب+دو تا بیسکویی ...

سلام

نوش جونت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزم خسته نباشی ❤️ @فرفرری صبحانه 1 عدد خرماناهار 9 قاشق لوبیا پلو یه کف دست سبزیمیان وعده 2 ...

نوش جون

کالری مجازت؟

عزیزم من فراموش کردم گزارشمو بزارمصبحانه:نیمرو+سنگکناهار:بادمجون شکم پر+سنگکعصرونه:سیب+دو تا بیسکویی ...

سعی کن مجازتو پر کنی‌..