2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 12072 بازدید | 1770 پست
سلام خوشگلم خوبی ‌اره گفتم بزارم اصلا چالش نزاشتم فردا وزن کشیه شاید بزارم .توام بیا 😍

قربونت گلم 

اره انشالله هستم 

میخوام ۷.۸ کیلو بندازم دور🫠

باشه عزیزم😍

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اوکی.خوش بگذره

سلام عزیزم خوبی امشب کمتر از مجازم بستم جبران شه مسافرتی که رفتم

گزارشم

صبحانه:لواش+پنیر+انگور

ناهار:برنج بدون روغن+کباب تابه‌ای

عصرونه:بیسکوییت ساقه طلایی دو تا+یدونه بیسکوییت چند غله

شام:پلو +قیمه+سیب زمینی سرخ شده

مصرفی:۱۰۹۷

مجاز:۱۵۲۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام خزان جان💞

امروز 

صبحانه یک عدد نان تست همراه کره ی بادام زمینی

ناهار ماکارونی با ماست 

شام عدسی با ماست و نان لواش

میان وعده ی صبح رو نخوردم

میان وعده ی عصر دو عدد بیسکوییت ساقه طلایی و یک عدد خرما

دو لیتر آب

ورزش نکردم ، در واقع کل امروز رو بخاطر مریضی خواب بودم🤦🏻‍♀️

کالری مجاز ۱۳۱۳

کالری مصرفی ۱۳۰۷

ای کاش فردا که میرم روی ترازو به ۶۳.۶۰۰ رسیده باشم حداقل، این هفته اصلا درست ورزش نکردم

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام الحمدلله عزیزم بد نیستم خوبه خیلی خوبه اشکال نداره همونم کفایت میکنه فعلا

خدارو شکر💕🤲

گزارش امروزم

کالری مصرفی فست ۷۰۰

آب بالای ده لیوان

ورزش چهل دقیقه پیاده روی،چهل دقیقه رقص

بریم ببینیم فردا چه کردیم🤭

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

خدارو شکر💕🤲گزارش امروزمکالری مصرفی فست ۷۰۰آب بالای ده لیوانورزش چهل دقیقه پیاده روی،چهل دقیقه رقصب ...

عالی بودی عزیزم 

اصلا نمیدونستم فردا دوشنبه ست 

خوب شد گفتی 

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

عزیزم من قدم ۱۵۱ هست 

چند کیلو باید بشم که شکم نداشته باشم ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

@r_s_7478‍ 

صبحانه 🥚 پسته و بادام چای شکلات. ۱۶۷ کالری  

ناهار 🥩 مرغ و نان لواش ۳۰۶ کالری 

شام .🍲 لوبیا پلو و تهدیگ ۶۸۰ کالری 

میان وعده ها🫛🥛 چای و میوه ۲۱۸ کالری 

مقدار مصرف آب🧊 ۵ لیوان 

مقدار ورزش🏋‍♀️. پیاده روی (۳۰۰ کالری سوزوندم )

چالش ها🤸‍♀️

کالری مجاز💫 ۹۵۰

کالری مصرفی💫 ۱۳۵۰

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

سلام به همگی

سمیرا جون به نظرت ورزش با این کلیپای سی دقیقه خوبه یا برنامه ورزشی؟؟

موندم با کدوم پیش برم

چندتا اپلیکیشن ورزشی دانلود کردم

کلیپ هم یه دوره ده روزه و دوازده روزه دارم

نمیدونم با کلیپ پیش برم یا اپلیکیشن 

بعد چندتا اپلیکیشن هستن کلا کلافه شدم🤦🏻‍♀️

🤸🏻‍♀️

سلام عزیزم خوبی امشب کمتر از مجازم بستم جبران شه مسافرتی که رفتمگزارشمصبحانه:لواش+پنیر+انگورناهار:بر ...

سلام عزیزم

رسیدن  بخیر

نوش جون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔