2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 12068 بازدید | 1770 پست

سلام خزان جان💗

امروز 

صبحانه تخم‌مرغ سرخ کرده و نان لواش 

ناهار ماکارونی و دوغ

شام تاس کباب و نان لواش

میان وعده ی صبح نان کاک و کوکی

میان وعده ی عصر یک عدد سیب

دولیتر آب 

ورزش نکردم، امروز روز ناراحتی بود کلا دپرس بودم💔

کالری مصرفی ۱۳۰۶

کالری مجاز ۱۳۰۵

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

عه نوش جونتون .پروتیینشو نمیدونم .اگه تو پسندیدی اوکیه پس😁 وقت کردم میخرم منم

😁😁😁

بسلامتی 

من هرچی میدیدم‌میدن ب بچه هاشون خواستم برای اوین امتحان کنم 🤦🏻‍♀️

چون خیلی چیزا نمیتونه بخوره میخوایم جایگزین داشته باشه مثلا حالا خدا کنه بهش بسازه. 

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام امروز چبت کردم صبحانه نان تست پرو پنیر گوجه تخم مرغ ابپز 

میان وعده دانه چیا و شیر قهوه

تخمه در حد ۶گرم و سوپـ

ناهارم برنج و کوبیده مرغـ

میان وعده موز خرمالو نارنگی دوغ انار

شامم برنج کوبیده گوشت

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزبزم چرا انقدر کمتر خوردی؟

والا بعد شام رفتیم خونه مادرشوهرم بقیش اونجا پر شد ۵۰ تا کمتر شد که دیگه واقعا جا نداشتم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

نه اینطوریام نیست در حدی که سیرت کنه مشکلی نداره

سلام عزیزم وقت بخیر

گزارش دیروزم 

صبحونه نان فطیر خامه کره عسل🫣

میان وعده شیر موز  بادوم 

ناهار پلو قورمه سبزی ترشی ماست

عصرانه سیب نارنگی 

شام سینه مرغ گوجه

کالری محاز ۱۵۴٠

کالری مصرفی ۱۳٠٠

دیروز صب وزن کردم دیدم یه کیلو بیشتر شدم حرصم گرفت وتا ظهر گند زدم، ولی عصر عذاب وجدان گرفتم و یه ساعت پیاده روی رفتم

اب ۶ لیوان

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

😁😁😁بسلامتی من هرچی میدیدم‌میدن ب بچه هاشون خواستم برای اوین امتحان کنم 🤦🏻‍♀️چون خیلی چیزا نمیتو ...

الهییی نوش جونش🥰😘

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام خزان جان💗امروز صبحانه تخم‌مرغ سرخ کرده و نان لواش ناهار ماکارونی و دوغشام تاس کباب و نان لواشم ...

الهییی نبینم ناراحتی دختر پر انرژی🥺

چند وقته همینی؟ خوب شل گرفتی. وگرنه خوب داشتی کم میکردی که.منم شل گرفتم ولی از امروز شروع کردم. فقط ...

مدت مدیدی هست همینم😂😂😂

چند وقته همینی؟ خوب شل گرفتی. وگرنه خوب داشتی کم میکردی که.منم شل گرفتم ولی از امروز شروع کردم. فقط ...

سلام عزیزم گزارش دیروز

صبحونه. سه کف دست سنگک کره بادوم زمینی عسل

میانوعده خرمالو

ناهار. ۲۰۰‌گرم پلو  خورشت مرغ بادمجون 

میانوعده دمنوش. کشمش هلو 

شام سینه مرغ هویج سیب زمینی تو تابه رژیمی 

میاونوعده خرمالو گلابی  یه تیکه کوچیک نون🙃

کالری مصرفی۱۳۰۰ 

کالری سوزانده آپ پیاده روی درخانه

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

والا بعد شام رفتیم خونه مادرشوهرم بقیش اونجا پر شد ۵۰ تا کمتر شد که دیگه واقعا جا نداشتم

اوکی گلی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزم گزارش دیروزصبحونه. سه کف دست سنگک کره بادوم زمینی عسلمیانوعده خرمالوناهار. ۲۰۰‌گرم پلو خ ...

نوش جونت عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔