2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15723 بازدید | 2360 پست

سلام خزان جان، شرمنده این گزارش دیروز هست، راستی توی کالری شمار نزده بودم ورزش میکنم الان که زدم کالری مجاز رو یکم بیشتر کرد

صبحانه دو عدد تخم مرغ آبپز و سی گرم نان تافتون

ناهار ۱۰۹ گرم برنج همراه مرغ رب اناری و ۲ قاشق پیاز داغ و کشمش

شام ۸۶ گرم املت با پنجاه و پنج گرم نان تافتون و صد گرم ماست

میان وعده ی عصر یک عدد هویج و سیب

میان وعده ی صبح رو نخوردم

دو لیتر آب

چهل دقیقه ورزش هوازی

۱۳۳۸ کالری مجاز

۱۳۳۸ کالری مصرفی

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خزان جان، شرمنده این گزارش دیروز هست، راستی توی کالری شمار نزده بودم ورزش میکنم الان که زدم کال ...

سلام عزیزم نوش جونت .حواست باشه فقط ورزشو وارد میکنی کالریت اضافه میشه .نخوریا اضافه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام عزیزم خوبیگزارش امشب یکم خراب کاریه اخراش ولی خب از مجازم بیشتر نشد چون روز اول پریودمه واقعا ن ...

سلام قشنگممم اشکال نداره همه چی اندازه👌

سلام عزیزم نوش جونت .حواست باشه فقط ورزشو وارد میکنی کالریت اضافه میشه .نخوریا اضافه

چشم😁 به همون اندازه ی کالری میخورم 

ولی خب من هر روز ورزش میکنم ولی توی برنامه زدم هفته ای سه روز، یعنی باز کمتر زدم چون هر روز چهل دقیقه بیشتر ورزش نمیکنم فعلا

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام قشنگممم اشکال نداره همه چی اندازه👌

من حجم نونو برنجم زیاده بنظرت کم میشه وزنم؟

برنجو همیشه ۱۲۰ گرم میخورم اوکیه ولی خب اکثرا هم ناهار میخورم هم شام ولی خیلی کم روغن میزارم یا کلا روغن نمیریزم

نونم بین ۴۵ تا ۵۵ گرم میخورم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

من حجم نونو برنجم زیاده بنظرت کم میشه وزنم؟برنجو همیشه ۱۲۰ گرم میخورم اوکیه ولی خب اکثرا هم ناهار می ...

اره میشه .مگه هفته های پیش همین قدر مصرف نمیکردی؟

کاهشم داشتی😍

سلااام چطورین من نبودم چون مریض شده بودم اصلا حال نداشتم 🥺🥺🥺دیشبم تولد آوا بود زیاده روی کردم از فردا انشالله برمی‌گردم رو روال 

⭐⭐ پشتیبان گروه ۲ ستاره⭐⭐ وزن شروع ۸۰ وزن هدف ۶۵ وزن فعلی ۷9

سلااام چطورین من نبودم چون مریض شده بودم اصلا حال نداشتم 🥺🥺🥺دیشبم تولد آوا بود زیاده روی کردم از ...

سلام عزیزم .مبارکش باشه🥰

جووون🤩😁

سلام سرگروه جون خوبی 

امروز ورزش نکردم قرار بود ۱۰۰۰تا بخورم ۱۳۰۰ خوردم ولی خیلیم بد نبودم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒