2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 16369 بازدید | 2452 پست

سلام خزان جان💗

دیروز 

صبحانه و میان وعده ی صبح رو نخوردم

ناهار قورمه سبزی و ماست

شام دال عدس و نان سنگک

میان وعده ی عصر نارنگی تخمه کدو و بادام زمینی

دو لیتر آب

ورزش نکردم

کالری مصرفی ۱۲۸۸

کالری مجاز ۱۳۰۰

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خزان جان💗دیروز صبحانه و میان وعده ی صبح رو نخوردمناهار قورمه سبزی و ماستشام دال عدس و نان سنگک ...

سلام با نظمم .سلام با اراده ی من .

تشششویق👏👏👏

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام با نظمم .سلام با اراده ی من .تشششویق👏👏👏

مرسیییییی🥺🥺

خزان جان من رفتم روی ترازوووو😂😭🤦🏻‍♀️ با اینکه زیاد کم نکردم ولی رفتم توی رنج شصت🥰 الان ۶۰.۹۰۰ شدم🥺فقط یکم فاصله تا وزن طلایی پنجاه😍

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

[QUOTE=400815009]مرسیییییی🥺🥺 خزان جان من رفتم روی ترازوووو😂😭🤦🏻‍♀️ با اینکه زیاد کم نکردم ولی رفتم توی رنج شصت..[/QUO

به به😍😍😍😍 مبارکه عزیزمممم 

عالی. داری پیش میری

[QUOTE=400815009]مرسیییییی🥺🥺 خزان جان من رفتم روی ترازوووو😂😭🤦🏻‍♀️ با اینکه زیاد کم نکردم ولی ر ...

مرسیییییی🥺😍😍❤️

سلام عزیزم .از میان وعده کم کن

اها باشه 

سمیرا جون یه دو هفته سر خود داروهای ضد اضطرابم رو کم کردم 

کاهشم خوب بود ولی حالم افتضاح همشششش گریه میکردم گیر میدادم خیلی بد بود

الان باز میخورم ضد افسردگی ان 

اشتهارو زیاد میکنن

بهمین خاطر کالریم میره بالا 

حالا گفتم باشگاه بنویسم که مجبوری ورزش کنم تا بیفتم رو خط

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

اها باشه سمیرا جون یه دو هفته سر خود داروهای ضد اضطرابم رو کم کردم کاهشم خوب بود ولی حالم افتضاح همش ...

عه پس به خاطر همونه .اشکال نداره .باشگاه بهترین تصمیمه زود ثبت نام کن.

حالتم ان شاءالله زوده زود اوکی بشه

سلام خوبین همگی منم میخوام تا عید ده کیلو کم کنم هنوز فرصت نکردم تاپیک رو بخونم نکات رو فقط خواستم ا ...

سلام عزیزم خوش اومدی .فرصت کردی دوصفحه اول رو بخون .خوشحال میشم همراهمون بشی

نپختم عزیزجان، یه تنقلات هستش که دانه میتوان داره😁

اهاا نوش جان 

من بسته بندی گرفتم نوشته مث برنج دم کنم 

بعد اونم میتونم با هرچیزی قاطی کنم بخورم؟

سوالو داشته باش😂

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام کالری مصرفی امروزم 

ناهار : عدس پخته و نان جو

میان وعده : سیب. خیار

شام : قیمه ریزه. نان جو

میان وعده : نارنگی

کالری مصرفی 760

کالری مجاز 1300

@فرفرری‍ 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

اهاا نوش جان من بسته بندی گرفتم نوشته مث برنج دم کنم بعد اونم میتونم با هرچیزی قاطی کنم بخورم؟سوالو ...

قاعدتاً باید بشه مثل برنج با چیزای دیگه قاطیش کرد اما بار اول تنهایی بپز مزه اش دستت میاد که با چی ترکیبش کنی‌

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!