2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 13850 بازدید | 2073 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه دوست. داری تو چالش شرکت کنی پست بالای منو بخون

عزیزم من میتونم قندو حذف کنم اما بناب شرایطم برنج دوبار در ۹روز رو نمیتونم یعنی کفتم ی سری شرایط دارم ک نمیتونم

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
عزیزم من میتونم قندو حذف کنم اما بناب شرایطم برنج دوبار در ۹روز رو نمیتونم یعنی کفتم ی سری شرایط دار ...

باشه عزیزم هرکدومو میتونی انجام بده

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام فرفری جونم کالری مصرفی امروزم 

ناهار : یک لیوان نخود لوبیا پخته. 1 لیوان کاهو 

میان وعده : 1 عدد نارنگی. 1 عدد سیب. 1 عدد خرمالو کوچیک 

شام : 10 قاشق پلو ماش با گوشت. 1 لیوان کاهو

میان وعده : 1 عدد انار

1 لیوان شیربادام. یک عدد خرما همراه دمنوش چای سبز

کالری مصرفی 1280

کالری مجاز 1300

@فرفرری‍ 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣خبر خبر خبر چالش اومد😎😎😎یه چالش آسان برای سخت کوشان تاپ ...

🙂یا خود خدااا🙃

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزیزم نوش جون

سلام عزیزم امروز خیلییی سرم شلوغ بود خیلی ام گرسنه بودم ولی تلاش کردم خراب نکنم حدودی حساب کردم ۱۳۰۰

عجب چالشی گذاشته سمیرا🙃

فک‌کنم حلوا شکری  دیروز منو دیده😅😅😅😂

انشالله بتونم رعایت کنم💪🏻

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام 

صبحانه شیر بدون لاکتوز و اسپرسو تخم مرغ ابپز و پیاز بنفش

میان وعده. بیسکویت ترد نان سنگک سوپ

ناهار سینه مرغ و کتف بال مرغ نوشابه خیلی کم

میان وعده. سیب نارنگی کراکر ماهی

شامم برنج کوبیده مرغ گوجه 

میان وعده کیوی خرمالو انار

۱۴۰۰مصرف

۵۰تا بیستر خوردم ولی تو سوپ کالریش بیشتر زدم

۱۵۰کالریم پیاده روی کردم

حجم برنج شبم ۵۰گرم بود 

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

@جیمز_باچر‍ @رژیملاغری‍ @_yas_24‍

سلام منم چالش رو هستم.💪🏻💪🏻

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:70  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام گلمصبحونه🍳 خامه عسل دوکف دست بربری میانوعده خرمالو ناهار 🍝دو کفگیر و نیم لوبیا پلو ته دیگمی ...

سلام عزیزم

نوش جونت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣خبر خبر خبر چالش اومد😎😎😎یه چالش آسان برای سخت کوشان تاپ ...

با تشکر😇😊

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام فرفری جونم کالری مصرفی امروزم ناهار : یک لیوان نخود لوبیا پخته. 1 لیوان کاهو میان وعده : 1 عدد ...

سلام عزیزم

نوش جونت

سلام عزیزم امروز خیلییی سرم شلوغ بود خیلی ام گرسنه بودم ولی تلاش کردم خراب نکنم حدودی حساب کردم ۱۳۰۰ ...

میخواد ۹روزه ۹ کیلو کاهشمون بده🤭🤭

من همش و راحتم جز اون قند مصنوعی و ورزش

همش شد که😂😂😂😂

نووش جونت گلی