2777
2789
عنوان

بچم شیرخشکی شده دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیردادن چه ربطی به خونه دار بودن دارن ؟!شما متوجه نیستی کسی ممکنه شیر نداشته باشه ظلم بدون فکر حرف ز ...

آخه بعضبا شاغلن ودایما در دسترس نوزاد نیستن که بخوان بهش شیر بدن اینجور مادرا مجبورن از کمکی استفاده کنن ولی یه مادر خونه دارکه نوزادش همیشه کنارشه توجیه درستی نیست که از شیر دادن به بچه امتناع کنه و درباره کم بود شیر هم باید بگم که با مکیدن نوزاد شیر ترشح میشه و هیچ مادری تا نوزادش سینه رو نمکه بدنش شیر ترشح نمیکنه و همین ترشح شیر علاوه بر اینکه باعث سلامتی نوزاد میشه از مشکلات کم خونی و سرطان سینه برای مادرهم در سالهای بعد جلوگیری میکنه پس خدا بهترین غذا رو برای نوزاد به مادرش سپرده درست نیست که فرزند رو از شیر مادر محروم کرد چون یه قاشق شیر مادر بی کیفیت  از نظر کیفیت  از یه قوطی شیر خشک با کیفیت بهتره