2777
2789
عنوان

بچم شیرخشکی شده دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 50 پست
دوست عزیزم شیرخشک بیشتر از یک ساعت بمونه بچه رو مریض میکنه و براش خوب نیس .و استارتر نمیدونه بچه وی ...

عزیزم،اب جوش رو از قبل اماده کنه یکم خنکتر بریزه تو فلاسک،همون نصف شب که بچه بیدار میشه شیر رو سریع اماده کنه. ماها هم همینکارو کردبم

دوست عزیزم شیرخشک بیشتر از یک ساعت بمونه بچه رو مریض میکنه و براش خوب نیس .و استارتر نمیدونه بچه وی ...

آب جوش و آب جوشیده سرد شده رو با دمای مناسب میریزیم داخل فلاسک نه اینکه شیرخشک آماده کنیم جانم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور ...بچه خواهر شوهرم شیر خشکی بود خیلیم الان قوی و هیکلی هستش...اونم مث تو غصه میخورد اون زمان ...الان میگه بچه ی دیگه ام رو میخام شیر خشک بدم نمیخام شیر خودمو بدم بهش ....چون پسر دومیش شیر خودشو میخورد خیلی بدغذا است ...

به نظر من بزرگترین ظلم به بچه اینه که بهش شیر خشک میدن منظورم به دو قلوها و چند قلواا نیست که مادر مجبوره ولی اونایی که فقط یه نوزاد دارن و اکثرا هم خونه دارن درک نمیکنم چرا بچشون رو از شیر مادر که اینهمه فواید داره محروم میکنن

عزیزم،اب جوش رو از قبل اماده کنه یکم خنکتر بریزه تو فلاسک،همون نصف شب که بچه بیدار میشه شیر رو سریع ...

اره اب تو فلاسک یا ماگ اماده بزاری بالاسرت 

ولی ایشون میگه  نصف شب اب جوش درست کنی 

اماده کن بزار بالاسرت 

خواستم استارتر بدونن  شیرخشک بیشتر از یک ساعت برای بچه خوب نیس

دختر منم شیرخشکی هستش 

همیشه موقع خواب فلاکسشو پر میکنم ی شیشه آب جوش سرد میزارم

شیشه شیر پستونک میزارم تو سینی میزارم پیشم 

اگه خودت شیر داری با شیر دوش برقی بدوش بده بهش

و خدایی ک ب شدت کافیست

عزیزم من از 1000 متری مادری که بعد از زایمان دچار افسردگی باشه رو می شناسم. وقتی چنین چیزی می گی یعنی دچار شدی. حتما برو دارو بگیر. دنیا برات رنگی رنگی می شه و این حس ها برات از بین می ره. 

اصلا هم نگران شیرخشک خوردن بچه نباش. اتفاقا برو خدات رو شکر کن که شیشه رو می خوره. الان شیرخشک ها خیلی هم مقوی هستند. 

یک فلاسک آب جوشیده بگذار کنار دستت. شب با اون شیر درست کن. 

برای اینکه شیر مادر رو بخوره باید زحمت بکشه میک بزنه 

ولی شیر از شیشه شیر راحت میاد 

واسه اینه دیگه شیر مادر رو نمی خوره. 

می دونم ناراحتی خب تو تلاشتو کردی. غصه نخور. 

به این فکر کن که وقتی بزرگتر بشه بخوای از شیر خودت بگیری هم سخته. 

اصلا روحیه اتو خراب نکن. بچه ها تا بزرگ بشن بالاخره مریض میشن. 

مثلاً دختر من تا دو سال شیر خودمو خورد ولی وقتی از شیر گرفتمش لپ در آورد.   

من نگفتم شیر خشک درست کنه 

اب جوشیده اماده کنه ،اصلا لازمم نیست گرم باشه ،همین که خنک هم باشه حل میشه 

فقط سرد نباید باشه 

حالا زمستون باشه میتونه تو فلاکس بریزه آب رو با اب سرد شده مخلوط کنه 

اما تا هوا گرمه همون اب سرد شده ی جوشیده هم کافیه

خیلی دیگه هم اسی سختشه ،پیمانه هم همون سر شب بریزه تو ظرف های کوچک درب دار  آماده ،که دیگه نخواد پیمانه هم کنه ،سریع خالی کنه تو شیشه شیر

به نظر من بزرگترین ظلم به بچه اینه که بهش شیر خشک میدن منظورم به دو قلوها و چند قلواا نیست که مادر م ...

شیردادن چه ربطی به خونه دار بودن دارن ؟!

شما متوجه نیستی کسی ممکنه شیر نداشته باشه 

ظلم بدون فکر حرف زدن بیشتره و عذاب وجدان دادن به بقیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دوتا بچه دارم یکیش شیر خودم خورد یکی شیر خشک خورد بخدا اونی که شیر خشک خورده خیلی در برابر بیماری مقاوم تره ولی اون یکی شیر خودم خورده یه باد سرد بهش بخوره یه هفته مریضه بزرگترم هست ولی خیلی مریض میشه پس ربطی نداره بنظرم همون شیر خشک خیلی مقوی تره 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...