2777
2789
عنوان

بچم شیرخشکی شده دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 50 پست

بچه دوم منم از ۵ماهگی شیرخشکی شد ماشاا... نسبت به بچه اولم که شیر خودمو خورد خیلی مقاومت بدنش بیشتره و سالمتره 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم از ۴ ماهگی به بعد دیگه شیرخشکی شد 

من که با شیرخشک راحت ترم والا 

اب گرم و سرد داخل ماگ آماده بذار بالا سرت شبی دوبار کلا میخوان شیرخشک کامل سیرشون میکنه نمیخواد هر دقیقه تو دهنشون باشه مث سینه 

من که شیرخودمو میدادم تا صبح انقد کج میخوابیدم تا شیر بخورع میمردممم

لطفا لایک ننمایید🗿

خدایی برای شیرخشک بچه هم غصه میخورید 

این همه بچه شیرخشک خوردن  بچه شماهم یکی مثل بقیه 

بعد اینکه اولش تنبلیت میاد  کم کم عادت میکنی نصف شب شیر درست کنی ..

بچه خودم شیرخشکیه  خداروشکر 

الان لخت نشسته روبرویی کولر  سرماهم نمیخوره😁

چقدر فرهنگ پذیرش شیرخشک پایینه

بیشتر بخاطر حرف مردمه... چون به مادر عذاب وجدان میدن احساس نالایق بودن میدن همش به مادر ابن حسو میدن که داره با شیر خشک دادن به بچش ظلم میکنه... باور کن مادرا به خودشون باشه بخاطر بچشونم که باشه با این قضیه کنار میان اما بقیه نمیزارن

به اندازه کافی همه گفتن افکارت بیهوده هست من دیگه نمیگم وسایل شیر خشک رو هم از قبل اماده کن بذار کنار تختت مثلا یه فلاسک اب جوشیده سرد شده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بیشتر بخاطر حرف مردمه... چون به مادر عذاب وجدان میدن احساس نالایق بودن میدن همش به مادر ابن حسو میدن ...

حرف مردم رو که اصلا بخوای ارزش بدی بهش زندگی آدم فنا میره

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
نصف شب پاشی اب جوش تهیه کنی ؟واسه چی خب قبل اینکه بخوابی اماده کن مسخره بازی ها چیه در میاری

دوست عزیزم  شیرخشک بیشتر از یک ساعت بمونه بچه رو مریض میکنه و براش خوب نیس .

و استارتر نمیدونه بچه وی گریش بگیره و شیر بخواد

من دوتا بچهام همین شیوه بودن و خیلی سخته نصفه شب شیر بزنی تو تاریکی مواظب باشی درجه و داغی شیر و تست کنی واقعا سخت تر از شیر مادره

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دوتا بچه هام شیرخشکی بودن از هربچه شیرمادرخورده ایی قدبلندترن 

مثل بچه های دیگه مریض میشن سالی دوسه بار سرماخوردگی 

این تنفکرات عهد بوقی شیرخشک و شیرمادر تموم میشد مادرا یه نفس راحت میکشیدن 

یه لیوان اب جوش بزار کنار سماور سرد بشه یه نعلبکی بزار روش بعدم نصف شب که بچه ده بار شیر نمیخواد یکی دوبار 

پاشو یکم از اب سردشده لیوان و یکمم اب سماور بریز توش ولرم بشه شیر درست کن