2777
2789

ازش پرسیدم درمورد کائنات چی میدونی؟

از بیگ بنگ شروع کرد هنوز داره حرف میزنه😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گآهی میگم نکنه ما آدما مثل این فیلم‌های علمی تخیلی فقط داریم تصور می‌کنیم زندگی می‌کنیم نکنه همه دنیا و مرگ فقط خیالاته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ازش پرسیدم درمورد کائنات چی میدونی؟از بیگ بنگ شروع کرد هنوز داره حرف میزنه😁😁😁

😁😁😁

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

گآهی میگم نکنه ما آدما مثل این فیلم‌های علمی تخیلی فقط داریم تصور می‌کنیم زندگی می‌کنیم نکنه همه دنی ...

آره ب خصوص اینکه چیزهای عجیب میبینیم مثل همین خواب ها 

من خواب های واقعی زیاد میبینم که. همون اتفاق میوفته 

با خودم میگم آخه یعنی چی ک آدما گاهی آینده رو میبینن مگه آینده هست ؟  

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

آره ب خصوص اینکه چیزهای عجیب میبینیم مثل همین خواب ها من خواب های واقعی زیاد میبینم که. همون اتفاق م ...

دقیقا

گاهی میگم زندگی یه توهمه انگار

اثرات ۴۰ سالگیه😁😁😁

آره ب خصوص اینکه چیزهای عجیب میبینیم مثل همین خواب ها من خواب های واقعی زیاد میبینم که. همون اتفاق م ...

سلام بله هست 

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

از انسان بپرس چرا از مصنوعی میپرسب

اونم چیزی جواب میده که نوشته شده همون اطلاعات غلط تکراری

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
دقیقاگاهی میگم زندگی یه توهمه انگاراثرات ۴۰ سالگیه😁😁😁

😁😁😁 عزیزم ماها داریم ب یه درکی میرسیم مکاشفه داریم