2777
2789
عنوان

خانما کسی که لابیا عمل کرده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 121 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من دوماه شده دیگه باز میترسم

من تقریبا ۱۱ سال پیش این عمل رو انجام دادم.یادم نیست دوران نقاهتم چقدر بود ولی دو ماه قطعا نبود.یه کمی سوزش و درد داشتم بعد عمل که با مصرف دارو برطرف شد.متاهل هم بودم و هیچ مشکلی برای رابطه نداشتم.حتی اولین رابطه‌ی بعد از عملم هم دردناک نبود!به نظرم به تبحر پزشک ربط داره که چه میزان از لابیا رو برداره که به تقاط حساس آسیب نزنه.

من بینهایت ادمیم که ترس از دردش داشتم ولی قبل از اینکه کاری براتون انجام بدن اول شیاف مسکن میزارن بع ...

من فک می کنم شما هم برا دکترا تبلیغ می کنی روز عملت رو تو چند جا متفاوت گفتی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ای لعنت بهش هرچی میرم جلوتر استرسم بیشتر میشه ولی ته دلم یکم امیدواری هست🥺😪

من شوهرم خیلی سرد شده نسبت بهم قبلا خیلی روابط گرمی داشتیم نمیدونم واقعا چه مرضی داشتم اینکار وکردم ؟  باورت میشه افسردگی شدید گرفتم

برا من دوماه شده دیگه باز میترسم

ای داد من یه ماهه ولی شوهرم فکر نکنم دیگه قبول کنه بیشتر طول بدیم الانم متاسفانه خیلی،تنگه  روزی هزار بار به خودم فحش میدم اخه دختر چیت کم بود الکی واسه حودت دردسر درست کردی من سزارینم بودم تازه😔😔😔

[QUOTE=393622314]من تقریبا ۱۱ سال پیش این عمل رو انجام دادم.یادم نیست دوران نقاهتم چقدر بود ولی دو ماه قطعا نبود.یه ک ...[/QUOTE خوشبحالتون راحت شدین من یه ماهه انجام دادم لابیا رو ورداشته  واین مسئله باعث دردسر برام میشه وقتی هم به دکتر گفتم چرا اینکار وکرده گفت لابیات بزرگ بود مثل پروانه برنمیداشتم بعد میومدی میگفتی برش دار 😔

اون قسمت همیشه مرطوبه و خانما هم اکثرا عفونت دارن 

واقعا نترسید از این عمل که زخمش هیچ وقت خوب نشه و..

🫤😶😐

بخدا خود شما خانما یی که رفتید عمل کردید مردا رو بی نهایت هار و پرو کرده 

چهار تا مرد دیگه هم میبینن و به زنشون ایراد میگرن که شماها هم باید برین عمل کنین 

دکترای زنان نه خودشون بچه میارن نه از این عملا میکنن 

فقط زنای ساده رو میچاپن

[QUOTE=393622314]من تقریبا ۱۱ سال پیش این عمل رو انجام دادم.یادم نیست دوران نقاهتم چقدر بود ولی دو م ...

ببین لابیا که باید برداشته شه،اصلا این عمل برای برداشتن لابیاست دیگه.فقط در مواردی نباید لابیا کامل برداشته شه بلکه فقط باید کوچیک بشه مثل شرایط من.دکتر گفت برداشتن کاملش حساسیت جنسیتو از بین میبره. برای شمام به مرور زمان بهتر میشه.