2777
2789

سلام عزیزم من دو روز پیش این عمل رو داشتم 

بعد یکماه ادم کامل خوب میشه 

و رابطه رو میشه از هفته سوم بعد از عمل ادامه داد

پماد هم فعلا سه روز اول ترکیب تتراسایکلین و زایلا پی بعد اون الفا و پماد آ چشمی

سلام عزیزم من دو روز پیش این عمل رو داشتم بعد یکماه ادم کامل خوب میشه و رابطه رو میشه از هفته سوم بع ...

عزیزم خدا قوت😂من ۷ هفته‌س که عمل کردم هنوز نتونستم رابطه داشته باشم و هنوزم خوبِ خوب نشدم البته که بدن با بدن متفاوته ولی خب دکتر منم گفت بعد ۴ هفته میتونی رابطه داشته باشی ولی اصلا نتونستم ۳ شنبه نوبت دکتر دارم برم ببینم چکار باید بکنم

عشق فقط یه نقطه ضعفه💔🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خدا قوت😂من ۷ هفته‌س که عمل کردم هنوز نتونستم رابطه داشته باشم و هنوزم خوبِ خوب نشدم البته که ...

قربونت برم درست میگی اینکه عمل تو چه سطحی باشه بدن با بدن متفاوته ممکنه حتی تا دوماه هم نشه ولی خب دکتر من گفت که بعد یکماه میشه 

قشنگم  بعد هفت هفته هنوز زخمی حتما به دکترت اطلاع بده تایم کمی نیست خدایی نکرده ممکنه عفونت کرده باشی

دردش خیلی زیاد ؟تا چند روز درد وزخم

من بینهایت ادمیم که ترس از دردش داشتم ولی قبل از اینکه کاری براتون انجام بدن اول شیاف مسکن میزارن بعد پماد موضعی بی حسی میزنن و بعد بیحسی رو با امپول که دردش در حد یه نیشگون سادس که حس نمیشه چند دقیقه از امپولتون بگذره شما دیگه هیچ چیزی رو احساس نمیکنید من خودم الان ۱۱روزه این عمل رو انجام دادم حدودا هیچوقت با وجود اینکه یکمی نازک نارنجیم درد شدیدی نداشتم چون بعدش مدام شما هشت ساعت یکبار شیاف میزارید اصلا اذیت نمیشید از همون روز که عمل شدمم خودم از مطب بیرون اومد راه رفتم و مشکلی نداشتم فقط یمقداری گشاد گشاد راه میرفتم اونم باز از ترس بود واگرنه دردی نداشتم درکل عمل خوبیه بشرطی که دکترت خوب باشه اگه داروهاتو سر وقت بخوری مثل من سر هفته دوم بخیه هات رو درمیارن و فقط ترمیم کننده میزنی دردی هم دیگه وجود نداره بخیه کشیدنم شبیه قلقلک دادنه اصلا نترس