2777
2789
عنوان

شوهرشمام دوست داره توجمعهای فامیلاض خونگرم باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست

والا من اینقدر گرم میگیرم فرقی نمیکنه فامیل خودمو وخودش.. ولی همسر درانتهای اعماق وجودش یه بیشعوری خاصی وجود داره تو فامیل من کلاس میذاره.. فامیل خودشم همش مشغول غیبت و چرت وپرت گفتن

اره منم نامزدم میگ چرا صحبت نمیکنی  گرم نمیگیری واقعا سخته برام  با اینک آشناییم و اینا ولی باز نمیتونم خیلی زود گرم بگیرم بعد  یا میبینی حرفاشون اصن جوریه ب من مربوط نمیشه من اینو ایراد گرفتن نمیگیرم  انیک دوس دارع با بقیه   گرم بکیرم بنظرم طبیعیه

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کاری نداره به این چیزا منم اروموو کم حرفم تازه گاهی میگل خودتم بگیری بد نیست افرین

راستشو بخای من یک جبهه ای دارم که زیاددوست ندارم باهاشون صمیمی بشم ولی درکل بااحترامو مهربون برخورد میکنم اما انتظاربیشترداره که بنظر من دیگه روشون بیش ازحد بازمیشه

والا من اینقدر گرم میگیرم فرقی نمیکنه فامیل خودمو وخودش.. ولی همسر درانتهای اعماق وجودش یه بیشعوری خ ...

نامزد من چون خودش خیلی اجتماعیو پرحرفه توجمهامون دوست داره منم اینطوری باشم بعد همش دعوامیشه چون فکرمیکنم میخاد تغییرم بده

راستشو بخای من یک جبهه ای دارم که زیاددوست ندارم باهاشون صمیمی بشم ولی درکل بااحترامو مهربون برخورد ...

نباید به این چیزا گیر بده مدلت همینه نمیشه بزور تغییر داد قانعش کن.یا گوش نده بخای باج بده تو تک تک چیزا دخالت میکنه 

آره دوست داشت با همشون یه جور برخورد کنم و دوستشون داشته باشم انگار بیست ساله با هم خونه یکی هستیم در حالی که من قبل ازدواج بهش گفته بودم اینطور نیستم اصلا فکر کنم جدی نگرفته بود و هیچ وقتم تغییر نکردم تو این همه سال فقط یه کم خوشروتر شدم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!