2777
2789
عنوان

به نظرتون درآمدم خوبه

107 بازدید | 20 پست

من ۱۶ سالمه و یه شاگرد زبان دارم و مامان و بابام هم بهم میدن در ماه ۱ الی ۲ تومن دارم

نزدیک ۵۰۰ الی ۱ تومن هم اگر بخوام خرید میکنم در ماه 

بقیه خرید ها مثل خوراکی اینا با خانواده هست

بقیه که میگن با این سن عالیه اصلا درآمد نیاز نیست نظر شما چیه؟

A cat lover    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به محل زندگیت داره عزیزم 

اگه یه شهرستان کوچیک هستی خوبه بد نیست 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

الان من متوجه نشدم درآمدت چقدره فقط پولی که مامان بابات بهت میدن منظورت هست که میگی درآمد ؟اگر اونه ...

نه دیگه شاگرد و پول تو چیزی سر جمع دو تومن که فقط برای خرید خودمه وگرنه بقیه همش با مامان بابامه

A cat lover    

نه زیاد که اصلا نیست دو تومن

فک کنم شما متوجه نشدید ما با خانوادم زندگی میکنم و حتی اگر خواستم میتونم بازم ازشون بگیرم منظور من کلی بود مثلا در ماه میتونم با این سنم ۲ تومن دربیارم و این پول واقعا میدونم الان پولی نیست و کلی گفتم مثلا

A cat lover    

تهران هستم

خب بنظرم کمه .اگر تدریس میکنی شاگرداتو بیشتر کن.ولی بازم ای ول داری که مستقلی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

خب بنظرم کمه .اگر تدریس میکنی شاگرداتو بیشتر کن.ولی بازم ای ول داری که مستقلی

نه مستقل نیستم همینجوری دوست داشتم درآمد داشته باشم وگرنه با مادر پدرمم

A cat lover    

فک کنم شما متوجه نشدید ما با خانوادم زندگی میکنم و حتی اگر خواستم میتونم بازم ازشون بگیرم منظور من ک ...

عزیزم متوجه شدم آفرین بهت 🥰🥰الهی که بهترینها در انتظارت باشه 

چون گفتی بقیه بهم میگن درآمدت عالیه منم گفتم عالی نیست 

نه مستقل نیستم همینجوری دوست داشتم درآمد داشته باشم وگرنه با مادر پدرمم

منظور از مستقل بودن که خونه جدا نیست .منظورم اینه رو پای خودت وایمیستی و هدف داری