2777
2789
عنوان

برای شمام پیش اومده

152 بازدید | 16 پست

سلام

من خیلی اضطراب و استرس از دست دادن عزیزام رو دارم 

همش میترسم همش درگیرشم بهش فکر میکنم نمیتونم دیگه رو زندگیم تمرکز کنم 

همش میگم صدقه بدم و به خدا بسپارم ولی یاد مادربزرگ و دختر عموم که فوت کردن نیفتم

اینکه چقدر دعا کردم دختر عموم خوب بشه ولی خدا جوابمو نداد یا فوت مادربزدگم که اصلا چیزیش نبود مشکلی نداشت اما یه شبه فوت کرد

برای شمام همچین مشکلی پیش اومده؟

چجوری باهاش کنار اومدید

من همش دعا میکنم خدا از عمر من کم کن بده به والدینم ولی یادم میفته قبلنم برای دختر عموم دعا کردم و جواب نداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث شمام از 6سالگی تا الان که 40 سالمه یه روز نبوده این فکر توی سرم نباشه

اتفاقا دیروز اونقدر درگیر این موضوع بودم از چت جی بی تی سوال کردم اونم اینارو بهم گفت:

ترس از دست دادن خانواده یک احساس طبیعی و انسانی است که بسیاری از افراد با آن مواجه می‌شوند. این ترس می‌تواند ناشی از عشق عمیق به خانواده و نگرانی درباره آینده باشد. در اینجا چند راهکار برای مدیریت این احساسات ارائه می‌دهم:

1. صحبت کردن درباره احساسات: با اعضای خانواده‌تان درباره ترس‌ها و نگرانی‌هایتان صحبت کنید. این گفتگو می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنید و حمایت عاطفی بگیرید.

2. تمرکز بر لحظه حال: سعی کنید بیشتر بر روی لحظه حال تمرکز کنید و از زمان‌هایی که با خانواده‌تان سپری می‌کنید، لذت ببرید. به جای نگرانی درباره آینده، بر روی تجربیات مثبت فعلی تمرکز کنید.

3. یادگیری پذیرش: پذیرش این که هیچ چیز در زندگی دائمی نیست می‌تواند به شما کمک کند. یاد بگیرید که زندگی پر از تغییرات است و این تغییرات بخشی از سفر زندگی هستند.

4. مدیریت استرس: تکنیک‌های مدیریت استرس مانند مدیتیشن، یوگا یا تنفس عمیق می‌توانند به کاهش اضطراب و ترس شما کمک کنند.

5. تقویت روابط خانوادگی: با اعضای خانواده‌تان وقت بیشتری بگذرانید و روابط خود را تقویت کنید. این کار می‌تواند به شما احساس امنیت و حمایت بیشتری بدهد.

6. مشاوره روانشناسی: اگر ترس شما بسیار شدید است و بر روی کیفیت زندگی‌تان تأثیر می‌گذارد، ممکن است مشاوره با یک روانشناس یا مشاور مفید باشد. آنها می‌توانند به شما تکنیک‌های مدیریت اضطراب و ترس را آموزش دهند.

7. نوشتن احساسات: نوشتن درباره احساسات و نگرانی‌هایتان می‌تواند به شما کمک کند تا آن‌ها را بهتر درک کنید و از بار روانی آن‌ها بکاهید.

8. شکرگزاری: هر روز چند دقیقه وقت بگذارید و به چیزهایی که برایشان شکرگزار هستید فکر کنید، به ویژه در مورد خانواده‌تان. این کار می‌تواند به تغییر نگرش شما نسبت به زندگی کمک کند.

به یاد داشته باشید که احساس ترس طبیعی است، اما مهم این است که چگونه با آن برخورد کنید. اگر احساس کردید که نیاز به حمایت بیشتری دارید، حتماً به دنبال کمک حرفه‌ای باشید.

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خودتو سرگرم کن با کار کردن تنها نمون یه هم صحبت پیدا کن برو بیرون شنیدی که میگن تنها موندن باعث میشه ...

الانم سرکارم بازم ذهنم درگیره یا دیشبم داشتم ددس میخوندم