2777
2789

تنبلی تخمدان دارم دوماهه پری نشدم از ۵ تیر 

۳ تا بی بی چک ویتاساین زدم هاله انداخت یدونه روژان زدم منفی شد گفتم خب خداروشکر منفیه

دوباره رفتم آزمایش دادم بتام ۷/۰۲ شد مشکوک حساب میشه

چرا هیچکدوم قطعی معلوم نمیکنه

امروز دوباره بی‌بی‌چک روژان زدم هاله ننداخت ولی تی بصورت پخش شده صورتی شد عکس میزارم الان 😭خواب و خوراک ندارم کاش زودتر معلوم میشد کارای عروسیم مینداختم جلو

یک عدد عقد کرده منتظر تکمیل جهیزیه و عروسی هستم..دعا کنید زودتر خونه دار بشیم و مجبور نباشم با مادرشوهر زندگی کنم    

اینو امروز صبح زدم😭کاش یا منفی میشد یا مثبت دیگ

یک عدد عقد کرده منتظر تکمیل جهیزیه و عروسی هستم..دعا کنید زودتر خونه دار بشیم و مجبور نباشم با مادرشوهر زندگی کنم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سونو انجام بده خیالت راحت بشه

میترسم برم یهو جنسیت بچمم معلوم کنه😂انقدر ک دیر شده

ولی باید برم دیگه خسته شدم از بلاتکلیفی

منم سه ماه پیش سقط داشتم اینسری ۱۰روز عقب انداختم دوبار بی بی چک زدم دوتاشم مثبت شد ولی الان پریود ش ...

چرا هیچ راه قطعی مطمعنی نیست همش ب ادم شوک وارد میکنن

اینو امروز صبح زدم😭کاش یا منفی میشد یا مثبت دیگ

این خرابه

برو بی بی چک مارک مدیکور صورتی بگیر اون دقیق تره( با ادرار صبح ناشتا)

یا آزمایشت رو دوباره تکرار کن 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
میترسم برم یهو جنسیت بچمم معلوم کنه😂انقدر ک دیر شدهولی باید برم دیگه خسته شدم از بلاتکلیفی

به هر حال تکلیفت معلوم میشه

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
ادرار زیاد می ریزی خراب نشون میده دو قطره بریز

۲ قطره ریختم هر دفعه 

چرا هیچ راه قطعی مطمعنی نیست همش ب ادم شوک وارد میکنن

نمیدونم 

سر سقطمم خیلی اذیتم کردن 

سونو نشونش نمیداد 

یکی گفت تازس بخاطر همین 

یکی گفت نه خارج از رحمه

یکی گفت نه لوله هاش هیچی نیست بارداری پوچه 

هیچکس هیچ حرف مطمعنی به من نزد اخرش خودش سقط شد