2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک امامزاده صالح هست. 

یه امامزاده دنج و باصفا. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نزدیک امامزاده صالح هست. یه امامزاده دنج و باصفا.

جدا؟ پدربزرگِ فوت شده‌مو خواب دیدن برام که گفته میخواد منو ببره امامزاده علی‌اکبر 

اصلا به گوشمونم نخورده بود

تو رو خدا رفتی دعا کن به همه ی حاجتام برسم 😭

الهی آمین عزیزم الهی آمین 

من در حال حاضر شمال هستم برام خواب دیدن برگردم خونه حتما دلم میخواد برم اونجا رو ببینم آخه تو عکسای گوگل برام خیلی آرامبخش به نظر اومد 

جدا؟ پدربزرگِ فوت شده‌مو خواب دیدن برام که گفته میخواد منو ببره امامزاده علی‌اکبر اصلا به گوشمونم نخ ...

میشه برا منم دعا کنی عشقم برگرده پیشم 😭😭😭

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

میشه برا منم دعا کنی عشقم برگرده پیشم 😭😭😭

از خدا میخوام صلاحش با آرزوی شما تو یه راستا باشه و برگرده بهتون عزیزم فعلا شرایط رفتن به اونجا رو ندارم خواب دیدن برام و کنجکاو شدم چجور جائیه

ولی حتما وقت نماز میگم مادرم براتون دعا کنه عزیزم 

جدا؟ پدربزرگِ فوت شده‌مو خواب دیدن برام که گفته میخواد منو ببره امامزاده علی‌اکبر اصلا به گوشمونم نخ ...

اوهوم

محله چیذر هست

حاج محمود کریمی هم دهه اول ماه محرم اونجا مراسم داره 

میتونی حتما برو زیارت کن. اروم میشی. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

از خدا میخوام صلاحش با آرزوی شما تو یه راستا باشه و برگرده بهتون عزیزم فعلا شرایط رفتن به اونجا رو ن ...

قربونت مهربونم میشه درخواست قبول کنی اسمم بگم 😭

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲