2777
2789
عنوان

4 ماهه پریود نشدممممم

179 بازدید | 33 پست

خانوما من عقدم حدود یکساله و قبلا پریودیم کمی دور و زود میشد بعد عقد بدتر شد دفعه قبل با دوماه فاصله پریود شدم و الان ۴ ماهه که پریود نشدم 

زعفرون و دارچین خوردم 

دکتر زنان هم رفتم آمپول پروژسترون نوشت زدم یک هفته از تزریق میگذره ولی هنوز خبری نیست 

رابطه نداریم ولی برای اطمینان بیبی چک هم زدم منفی بود 

بخاطر چیه چه احتمالی میدین چه غلطی کنم 

عزیزم تنبلی تخمدان داری بازم برو دکتر و بگو که آمپول جواب نداد یه راهی پیدا کنه

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رابطه ندارید چرا بیبی چک زدی ؟ 😐 

چند روزه خوردی خوابیدی و استراحت کردی برای همین تعویق افتاده . یه کفش پیاده روی خوب بپوش چون باید بروی به خودت زحمت بدی و پیاده روی طولااااانی بری چندین ساعت پیوسته یکی دو روز که بری سریع همون روز پریود میشی . 

وقتی رابطه ندارید چرا بیبی چک زدی ؟ 😐 چند روزه خوردی خوابیدی و استراحت کردی برای همین تعویق افتاده ...

گفتم شاید پیش آب باعث بشه

نه اتفاقا شب ها دو سه ساعتی پیاده روی داریم 

بیشتراز قبل تحرک دارم ولی نمیدونم چرا 

از کجا میفهمید تنبلی تخمدانه؟آزمایش میخادیا چی

از علائمت دیگه گلم این همه مدت پریود نشدی

اضافه وزن داری؟ میل به شیرینیجات و کلا مصرف فست فود و شیرینی جات زیاده؟

جوش، موهای زائد مخصوصا روی چونه و سینه؟

بله آزمایش و سونو میفرستنت 

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

از علائمت دیگه گلم این همه مدت پریود نشدیاضافه وزن داری؟ میل به شیرینیجات و کلا مصرف فست فود و شیرین ...

اضافه وزن نه میل به فست فود زیاد موی رائد هم دارم 

سونوگرافی و آزمایش دادم چیزی نبوده