2777
2789
عنوان

4 ماهه پریود نشدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی داری

شاید اولاش داخل سونو و ازمایش نشون نده

علائمش پریودت عقب و جلو میشه جوش میزنی خستگی و بی حالی داری شکم و پهلو میاری موهات ضخیم میشه ریزش مو میگیری پوستت تیره میشه وزن اضافه میکنی و...

بزنی داخل نت برات میاره علایمشو

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اضافه وزن نه میل به فست فود زیاد موی رائد هم دارم سونوگرافی و آزمایش دادم چیزی نبوده

منم توی سونو و آزمایشم چیزی نبود اما با توجه به همین علتئم دکتر تشخیص دادن منم اضافه وزن نداشتم ولی مصرف شیرینی جات و فست فود و زیاد بود تقریبا و اینکه موی زائد و جوش هم نداشتم فقط دوتا دونه موی زائد روی چونم بود 

پیاده روی کن ورزش های سبک وزنت حتی اگر نرماله بازم حداقل دوسه کیلو کم کنم شیرینی و فست فود کلا ببوس بزار کنار غذای سالم بخور، گرمیجات، رازیانه

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

انشاالله زود برطرف بشه عزیزم مثل من گرفتار نشی🤲

همه یجور نیستن بدن با بدن فرق میکنه و هرکسی عقب افتادن پریودیش ممکن یه دلیل جدا گانه داشته باشه

مثلا تنبلی تخمدان کیست استرس تغییرهورمونات تغذیه 

ولی برای من بدترین نوعش اتفاق افتاد یائسگی زود رس گرفتم‌متاسفانه الانم بخاطر بچه دار شدن درگیرم هر راهی میرم نمیشه لطفا برام دعا کنید🌹🌹🌹🌹🌹

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

چند سالگی این اتفاق براتون افتاد

۱۹ سالگی یکسالی بود ک ازدواج کرده بودم پریودم عقب میوفتاد وقتیم‌میشدم‌خونریزیم کم بود 

خلاصه کمترو کمتر شد دیگه حتی دیر به دیرم نمیشدم کامل قطع شدنش دقیق یادم نیست چند سالم بود 

دکترا تشخیص یائسگی زود رس دادن

الان با دارو و امپول پریود میشم 

اضافه وزن نه میل به فست فود زیاد موی رائد هم دارم سونوگرافی و آزمایش دادم چیزی نبوده

باید بعد تموم شدن پریودی بدی

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

۱۹ سالگی یکسالی بود ک ازدواج کرده بودم پریودم عقب میوفتاد وقتیم‌میشدم‌خونریزیم کم بود خلاصه کمترو کم ...

ای وای خدا برای کسی پیش نیاره 

کمک به شما هم بکنه واقعا سخته

ای وای خدا برای کسی پیش نیاره کمک به شما هم بکنه واقعا سخته

الهی آمین

اره سخته توام عروسی کردی زودی بزار بچت بشه الان کلن بچه دار شدن واسه ادمای سالمم سخت شده 

نازایی بدون علت هم خیلی زیاد شده متاسفانه

اخبار همش میگه بچه بیارید وام میدیم جایزه میدیم فلان بسان

اما هزینه های ناباروری اصلن کم نمیکنن