2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر میکنن همه بهشون حسودی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 60 پست

کافیه موقعیت شغلی بهتر یا پول بیشتری داشته باشی یا حتی خاستگار داشته باشی از نوع برخورد و حرکات و کلمات 

متوجه حسادت اطرافت میشی فقط کافیه یکم دقت کنی 

با جملات خوش به حالت که این داری و مردم اینطورین شروع میشه

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

اره کلا حسادت ی بیماریه‌ متاسفانه هم ب خود طرف آزار میرسونه هم به دیگران 🥲

خودش روحش آزار دیده اس آدم سالمی نیست 

با هیچی حالش خوب نمیشه

یادمه یکبار یه خاطره خوش از رفتار بچه ام و بچه فامیل برای خود اون فامیل تعریف کردم

چیز خاصی نبود هردو تا بچه کیف میکردن

بعد مادره چنان زد تو برجک من که نه اصلا اینطوری نیست بچه من دوست نداشته 

حالا تصور کن دوتا بجه ۳ساله بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسد مثل کینه ست بنده خودم آدمی ندارم دور و برم که حسودی کنه اصلا از خانواده هایی نیستیم که یکی موفق میشه بهش حسودی کنیم براش جشن میگیریم تا پیشرفت هم بکنه ولی بعضیا حسودی رو میبینن که از چشم و نگاه خودشون پس زیاد دنبال حسودی و کسایی که حسودی میکنن نباش چون باعث چشم زخم میشه زندگیت خدایی نکرده بدتر میشه مادرم هم همیشه میگه نه به کسی حسودی بکن نه جوری از خودت تعریف کن که بهت حسودی کنن بهتره بشینی و سرت به کارت باشه تا خودشون پیشرفتت و ببین و خوشحال شن 

مهندس 

کافیه موقعیت شغلی بهتر یا پول بیشتری داشته باشی یا حتی خاستگار داشته باشی از نوع برخورد و حرکات و کل ...

لزوما بهتر نه

بعضی ها اونقدر روحشون مشکل داره تحمل ندارن یکی پایین تر خودشون هم یه کم اوضاعش بهتر بشه 

عجیب ترین چیری که اطرافم دیدم

حسودی از چشم اداما و لحن حرف زدنشون مشخصه تو کافیه فقط یکم خوشگل تر باشی یا یکم نمره هات از همکلاسیت ...

باورت میشه حتی رنگ چهره شونم‌عوض میشه،ادم‌میشناسم وقتی حسادت میکنه صورتش و لب هاش میلرزه و پوستش سیاه میشه،اصلا همه‌میفهمن چقدر بهم‌ریخته

دقت نکردممثلا من اگ جاریم اینو بگه اصلا اصلا اصلا ب منظور نمیگیرم تازه میگم خواسته از زندگیم تعریف ک ...

ببین‌این بستگی به شناخت قبلی از اون طرف داره،ممکنه کسی که برای اولین‌بار ببینی متوجه منظورش نشی،ولی اگر از قبل دیده باشی طرف راجع به دیگران یا خودت چطور صحبت کرده،متوجه میشی حرفش از حسادته یا تحسین

لزوما بهتر نهبعضی ها اونقدر روحشون مشکل داره تحمل ندارن یکی پایین تر خودشون هم یه کم اوضاعش بهتر بشه ...

تو بین مردم شهر همسرم این چیز بیداد میکنه

اگه یه پولدار بره فلان زمین رو بخره و خیلی بیاد روش میگه حقشه نوش جونش

یه بدبخت ندار یه خونه کلنگی بخره روزی هزارررررررررررررر بار میگن فلانی از کجا آورد چی شد چتو شد خد ابده شانس و...

انقدر رو مخن 

لزوما بهتر نهبعضی ها اونقدر روحشون مشکل داره تحمل ندارن یکی پایین تر خودشون هم یه کم اوضاعش بهتر بشه ...

واقعا،بعضیا اون زحمت و جون‌کندن ادمو نمیبینن کافیه کنی پیشرفت کنی،تو رو باهمون لحظه خودشون‌مقایسه میکنن نمیگن‌مثلا وقتی من‌تو کافه ها و سینما پلاس بودم فلانی شب تا صبح درس میخونده، کلا نوعی بیماری روحیه و نیاز به مداوا داره،از خود کم بینی و عقده و حقارت میاد که تا حدی درمان میشه

دقیقا و به نظرم نفرت انگیز تر از ادم حسود وجود نداره

ببین همه ما ممکنه به چیزی در کسی عبطه بخوریم 

طبیعیه 

نه که نخواسته باشیم اون فرد داشته باشه میخوایم برای ما هم پیش بیاد

مشکل جایی هست که آدماا از روی حسادت باعث آزار بقیه میشن با حرف رفتار یا کارها ش

ببین همه ما ممکنه به چیزی در کسی عبطه بخوریم طبیعیه نه که نخواسته باشیم اون فرد داشته باشه میخوایم ب ...

غبطه با حسادت خیلی فرق داره

کسی که حسوده از رفتارش کاملا مشخصه و بدتر از این ادم وجود نداره خداروشکر من هیچوقت تو زندگیم ادم حسودی نبودم ولی تا دلت بخواد حسود دیدم با اینکه وضعیتم نرمال حتی تو خیلی از چیزا ضعف دارم ولی خیلی از کسایی که حسودن ضربه خوردم پشت سرم حرف زدن تهمت زدن سعی کردن کاری انجام میدن بی ارزشش کنن در حالی که من همیشه تحسینشون کردم

بعضیا ذاتشون همینه عوض نمیشه مشکل اینه یه عده هم هستن با اینکه خیلی بهت نزدیکن ولی حسودن این ناراحت کننده تره 

کاربری من و دوستم👭

ببین همه ما ممکنه به چیزی در کسی عبطه بخوریم طبیعیه نه که نخواسته باشیم اون فرد داشته باشه میخوایم ب ...

غبطه یعنی منم دلم میخواست مثل اون داشته باشم(ولی به اون نظر بد ندارم) 

حسادت یعنی میخوام اون نداشته باشه و چیزی که داره از دست بده. 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

من ضربه خوردم زیاد گرچه فکرش میکنم میدونستم هم چیکار میتونستم بکنم هیچی....کلا با هیچ کس درد دل نکن ...

اره من اهل درد و دل نیستم اصلا ، حوصله ندارم یعنی😁

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم