2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر میکنن همه بهشون حسودی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 60 پست
ببین مثلا کسایی که هر کاری تو میکنی و حتی شخصیتت رو تقلید میکنن واقعا ادم حسودی هستنحالا اینجا چیزی ...

اخه منم ی دوست اینجوری دارم ولی همیشه با خودم میگم شاید بهش ایده میدم صرفا😂

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه عده هم معتقدن همه چشمشون میکننتا اتفاقی میفته میگه وای چشم خوردم یا مثلا استوری میذارن ایموجی تک ...

من شر حاسدن اذا حسد🤣🤣🤣🤣

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه منم ی دوست اینجوری دارم ولی همیشه با خودم میگم شاید بهش ایده میدم صرفا😂

منم اول مثل تو فکر میکردم بعد دقیق تر شدم رو رفتارش دیدم نه واقعا حسود😂خودشم گفت

درباره یه دختری گفت تو دانشگاهشون گفت نمرش فلان شد اه بدم میاد ازش بعد من قیافم اینجوری بود😐گفتم حتما تلاش کرده حقشه

یا مثلا بیرون رفتیم خواستم مانتو بخرم یه مانتویی خوشم اومد گفتم بخرم گفت نه به نظرم زیاد جالب نیست قبلی ک پوشیدی قنشگ تره بعد خودش همون مانتو رو خرید😂

کاربری من و دوستم👭

کافیه موقعیت شغلی بهتر یا پول بیشتری داشته باشی یا حتی خاستگار داشته باشی از نوع برخورد و حرکات و کل ...

مثلا من نامزدم پسر خوشگلیه واقعا 

بعد یبار عکسشو نشون دوستای دبیرستانم دادم همه میگفتن وای چقدر خوشتیپه‌ و با ذوق نشون هم دیگه میدادن

بعد یکی دیگ از دوستام گفت خیلی معمولیه تو خیابون ک بری رندوم ۱۰ تا پسر این شکلی میبینی با ی لحن خاصی😂فک کنم حسادت ریز بود 

البته من جدی نمیگیرم 🥲

منم اول مثل تو فکر میکردم بعد دقیق تر شدم رو رفتارش دیدم نه واقعا حسود😂خودشم گفتدرباره یه دختری گفت ...

😂😂😂😂😂😂چقدر تاکسیک بود

خدایی منم دقت نمیکنم تو این تاپیک با گفته بقیه یاد چندتا آدم حسود افتادم

ولی آنقدر فاقد اهمیت هستن واسم ک  بهشون فکرم نمیکنم🥲

خودش روحش آزار دیده اس آدم سالمی نیست با هیچی حالش خوب نمیشهیادمه یکبار یه خاطره خوش از رفتار بچه ام ...

اوووو اون دیگه کی بود سر بچه ۳ ساله هم حسادت می‌کرد 

دقیقا با هیچی حالشون خوب نمیشه چون با هر دستاورد کوچیک تو دیگران روحشون‌ خراشیده میشه هرچقدرم خودشون موفق باشن

باورت میشه حتی رنگ چهره شونم‌عوض میشه،ادم‌میشناسم وقتی حسادت میکنه صورتش و لب هاش میلرزه و پوستش سیا ...

اینا از درون چقدر روانی و روان‌پریش هستن

ممکنه بخاطر حسادتشون هر آسیبی ب طرف مقابلشون بزنن

ببین‌این بستگی به شناخت قبلی از اون طرف داره،ممکنه کسی که برای اولین‌بار ببینی متوجه منظورش نشی،ولی ...

اره اره میدونم چجور میگی ، بعضیا واقعا هیچی تو دلشون نیست

😂😂😂😂😂😂چقدر تاکسیک بودخدایی منم دقت نمیکنم تو این تاپیک با گفته بقیه یاد چندتا آدم حسود افتادمو ...

اره ولی رو مخن در لحظه ادم ببینشون یاد رفتارهاشون میوفته حرص میخوره😬😂

کاربری من و دوستم👭

اوووو اون دیگه کی بود سر بچه ۳ ساله هم حسادت می‌کرد دقیقا با هیچی حالشون خوب نمیشه چون با هر دستاورد ...

یکی از اون بجه ها بچه خودش بود  یکی بچه من

هنوزم نفهمیدم این چه عکس العملی بود نشون داد

اینا از درون چقدر روانی و روان‌پریش هستنممکنه بخاطر حسادتشون هر آسیبی ب طرف مقابلشون بزنن

دقیقا همینه،این ادم انقدر حسوده که وقتی میره عروسی دختر فقط نفرینش میکنه و براش ارزوی بدبختی میکنه،اول باورم‌نمیشد تا اینکه خودش یبار به زبان‌گفت،گفت دلم‌میخواد هرکس قبل من‌ازدواج کرده سیاه بخت بشه،ازاون‌موقع از اینکه ببینمش‌هم‌میترسم‌چون خیلی انرژی منفی داره،به لباس،به ادواج،بچه خونه به همه چی حسادت میکنه چون خودش اینارو نداره،بعد جالبه یبار شنیدم توی جمع میگفت باید برای دیگران خوب بخوای تا خدابرات خوب بخواد نمیدونم چرا خدا برای من هیچی نخواسته من که بد‌کسیو نمیخوام  درکل خواستم بگم‌از یه عده باید بترسی،حتی ظاهرو باطنشونم یکی نیست

ببین همه ما ممکنه به چیزی در کسی عبطه بخوریم طبیعیه نه که نخواسته باشیم اون فرد داشته باشه میخوایم ب ...

افرین، گاهی اصلا غبطه خوردن باعث میشه ادم تکونی به خودش بده و پیشرفتی کنه،ولی بعضیا به حال مریض گونه حسودی میکنن و اخرش هم‌ب خودشون اسیب میزنن هم‌طرف مقابل

دقیقا همینه،این ادم انقدر حسوده که وقتی میره عروسی دختر فقط نفرینش میکنه و براش ارزوی بدبختی میکنه،ا ...

وای واقعا ترسیدم

چطوری دلش میاد آرزوی بدبختی کنه واسه کسی اینا از چ جنسی هستن چقدر خطرناک و خبیثن ، جالبه توهم خوب بودن هم دارن،  واقعا آدم میمونه از ذات کثیفشون