2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر میکنن همه بهشون حسودی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 60 پست
جاری من هی به بقیه میگفت که من بهش حسودی می کنم خودم از تعجب شاخ درمیاوردم چی میگه😁😁

مطمئن باش خودش در خفا بابت زندگیت فشار میخوره😂

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونممن جوون بودم ساده بودم متوجه نمی‌شدمبه مرور رفتارها و برخورد ها رو فهمیدمبعضی وقتا حتی نمیفهم ...

منم مث خودتم ظاهرا

اصلا متوجه نمیشم

امیدوارم ضربه نخورم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اعتماد به سقف 😂 کاش منم داشتم 😁

کااااش منم داشتمممممم🥲😂

دقت نکردممثلا من اگ جاریم اینو بگه اصلا اصلا اصلا ب منظور نمیگیرم تازه میگم خواسته از زندگیم تعریف ک ...

به لحن طرف هم هست

قبل و بعدش صدتا آه بکشه 

یه ماه بعدش بگه انقدر آرزو داشتم خواهرزاده ام بشه جاریمممممممممممممم که حد نداره 

به لحن طرف هم هستقبل و بعدش صدتا آه بکشه یه ماه بعدش بگه انقدر آرزو داشتم خواهرزاده ام بشه جاریممممم ...

اره لحنم تاثیر داره خداییش‌

بعضیا تنفر از حرفاشون تراوش میکنن حتی اگر محتوای خوبی داشته باشن

منم مث خودتم ظاهرااصلا متوجه نمیشمامیدوارم ضربه نخورم

آدم حسود لزوما از تو امکانات پایبن تر نداره حتی

اونقدر روحش مشکل داره که تحمل نداره یکی به چیزی کمتر خودش برسه حتی

من نمیفهمیدم

هیچی رو منطور دار برداشت نمیکردم

تا اینکه بعضی رفتار ها اونقدر شور شد و ادامه دار ......

آدم حسود لزوما از تو امکانات پایبن تر نداره حتیاونقدر روحش مشکل داره که تحمل نداره یکی به چیزی کمتر ...

اره کلا حسادت ی بیماریه‌ 

متاسفانه هم ب خود طرف آزار میرسونه هم به دیگران 🥲

منم مث خودتم ظاهرااصلا متوجه نمیشمامیدوارم ضربه نخورم

من ضربه خوردم زیاد 

گرچه  فکرش میکنم میدونستم هم چیکار میتونستم بکنم هیچی....

کلا با هیچ کس درد دل نکن تا میتونی اطلاعات نده

هرچی کمتر بدونن بهتر

وای مادرشوهرم توبدترین وضعیت زندگیشم باشه میگه بمن حسودی میکنن مخاطبش هم اکثرا منم

،من رفته بودم کربلا چن ساله پیش برگشتیم جاریم دعوا درست کرد بعدبمن میگفت حسودی کرده،کاش تو روم میگفت جوابشو میدادم خیلی احمقه

ببین مثلا کسایی که هر کاری تو میکنی و حتی شخصیتت رو تقلید میکنن واقعا ادم حسودی هستن

حالا اینجا چیزی بگی میگن اعتماد به نفست زیادی بالاست و از اینجور حرفا ولی واقعیت اینه که اکثر کسایی که اینمدلی حرف میزنن خودشونم حسودن حتما یه جایی به یکی حسادت کردن که الان بهشون برخورده

مثلا من یکی و میشناسم دقیقااا همینجوری که گفتم باورت نمیشه تو هرکاری که من میخوام انجام بدم اونم میگه منم باید انجام بدم حتی مثلا کتاب هایی که میخرم میره میخره رفته کپی انگشترم خریده هر کلاسی که ثبت نام کردم ثبت نام کرد و حتی رفتارمم تقلید میکنه رشتش یه چیز دیگه ست من میخواستم یه رشته رو انتخاب کنم میگفت منم خیلی اینو دوست داشتم کاش اینو انتخاب میکردم بعد میخواست منو راضی کنه رشته خودشو برم اخرش خودش یه بار تو حرفاش سوتی داد گفت من خیلی حسودم فهمیدم اشتباه نمیکردم

کاربری من و دوستم👭

😂دقیقامنم این مشکلودارم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یه عده هم معتقدن همه چشمشون میکنن

تا اتفاقی میفته میگه وای چشم خوردم 

یا مثلا استوری میذارن ایموجی تک چشم میذارن که چشم نخورن 😐

حالا مثلا اون ایموجی رو گذاشتی دیگه کسی نمیتونه چشمت کنه 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ