2777
2789

داریم جدا میشیم دلیلش تو تاپیکای قبلم هست و به اصرار من همسرم محل کارش میخوابه فعلا ولی کسی در جریان نیست فعلا مخصوصا دخترم چون داریم با زوج درمانگر پیش میریم تا بعدا پشیمونی ای نباشه 

من هیچ اطمینانی بابت موندن ندادم بهش و بارها گفتم تصمیم من ۸۰ درصد با رفتنه و این صبر من صرفا برای اینه که تصمیم عجولانه نگیرم و دخترم کمترین اسیب و تو این پروسه ببینه 

اول اینکه از چند روز پیش که تولدم بوده تا امروز تقریبا هر بار با بچه میره بیرون برای من گل میفرسته و امروز صبح زود اومد دنبال بچه رفتن د‌وتایی بیرون الان که دخترم برگشته میگه یه خبر خوب امروز به بابا گفتم کی میای خونه پس گفت زود برمیگردم کارام زود تموم میشه 

راستش این رفتارش درست نیست که به بچه امید الکی میده و بچه رو گیج میکنه ما قراره به بچمون راجب جدایی بگیم این گل فرستادن و اینارو نمیفهمم اصلا حتی تراپیستمون هم ازش خواست انقدر پافشاری نکنه و من و تحت فشار نذاره  ،مخصوصا که راجب اینکه دخترم به زودی در جریان قرار میگیره صحبت کردیم ولی خیلی عصبی شدم که بچه رو گیج میکنه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری...والله

واقعا رفتارش درست نیست راستش در نظر نمیگیره انگار که یه بچه ام این وسط تحت تاثیر این رفتار قراره باشه فقط فک میکنه میتونه من و با این رفتار تحت تاثیر قرار بده 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

متاسفانه کار قابل بخششی نکرده

هرچی که بوده. چون پای بچه وسطه

اللهم الرزقنا شهادت❤️ تنی خونین درآغوش حرم رفت، دلا دیدی که حاجی زاده هم رفت. سرود بی قراری خوانده ام باز، چرا از قافله جا مانده ام باز......💔

پست قبلی تو خوندم

ببین شوهرت آدم بد ذاتی نیست

یک درصد خیلی بالای از مرد های ایرانی خیانت رو کردن و با ذات خراب شون پنهون کردن

من 20 ساله ازدواج کردم هیچ چیز مشکوکی از شوهرم ندیدم در جریان یک عفونت فهمیدم زیگیل تناسلی از شوهرم گرفتم! 

هیچ چی هم نمیگه از کجا اومده با همچین آدمی من باید چیکار کنم نه عذر خواهی نه پشیمونی نه گردن می گیره خودش رو هم آدم با ایمانی میدونه

اینجور آدما هستن که لایق جداین 

نه همسر شما که حداقل حقیقت رو گفته

متاسفانه کار قابل بخششی نکرده

بله درسته کارش توجیه نداره و قابل بخشش نیست ولی وقتی تا آخر قضیه ادامه نداده و خودش اومده پیشتون اعتراف کرده پس جای بخشش داره شما اینبار کوتاه بیا بخاطر دخترت شوهرتونم معلومه آدم خوبیه 

یه خانومی دیشب تاپیک زده بود که شوهرش خیانت میکنه و به زنش میگه خرجتو میدم کم و کسری نمیزارم برات بشین زندگیتو بکن و حتی ابراز پشیمونی هم نمیکنه.اما شوهر شما تا آخرش که نرفته خودشم پشیمونه معلومه زن و بچه شو دوست داره به نظرم یه فرصت دوباره بد نباشه.

خارج از طلاق هم معلوم نیست چی پیش بیاد ازدواج بعدیت شاید از این بدتر باشهحداقل زمان بده یه کم از عصب ...

من به خاطر اینکه بچه دارم هرگز و تو هیچ شرایطی به ازدواج دیگه ای فکر نمیکنم تا زمانی که دخترم مستقل نشه و اون زمانم فک میکنم دیگه وقت زندگی مشترک نیست حقیقتا

دلیلم برای طلاق اینه که توی این زندگی نمیتونم بمونم نه اینکه میخوام برم جای دیگه ای 

عزیز تاپیک قبلت رو خوندم تا میتونی درمان رو ادامه بده و زمانبرش کن و زود جدا نشو ببین چی میشه حال ...

قصدمون هم همینه ولی این رفتارش که بچه رو گیج میکنه عصبیم کرد الان بهش پیام دادم گفتم بیشتر مراقب حرفایی که به بچه میزنی باش