2777
2789

سلام خوبین ما به خونه خریدیم که پذیراییش ال و آشپزخونه هم به گوشه از این پذیرایی که آشپزخونه کوچیکه و منم وسایلم زیاد برای استفاده بهینه مجبورم به طرف اشپزخونه که به صورت ال رو کمد ایستاده بزنم یا تا بالا کنم کابینت بنظرتون دیواری که انتخاب کردم خوبه الان عکس میزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا که در آشپزخونه باز رو به روش یه ۶ متری میخوره و روبه روش در ورودی جایی که اپن خورده هم قسمت بالای پذیرایی من می‌خوام جای اون با کابینت دیوار مانند بزنم تا سقف بنظرتون خوب میشه در آشپزخونه بیوفته قسمت کوچیکه پذیرایی که ال 

چه جالب خونه بعدی ما هم همینطوره . البته فعلا در حال تعمیرات هستیم . ولی احتمالا کار شما رو بکنیم

آره دقیقا منم این کار رو می‌خوام کنم وگرنه وسایلم جمع نمیشه حالا عکس رو ببین طرف خوب رو انتخاب کردم 

یه کمد سراسری بزن عالی

آره همین کار رو می‌خوام کنم چون همیشه هر خونه ای اجاره میکردیم کابینت نداشت خیلی اذیت شدم همیشه یه اتاق رو به صورت انباری می‌دانستم چون کابینت نداشت باید این کار رو کنم ولی موندم کدوم دیوار رو کمد کنم

آره همین کار رو می‌خوام کنم چون همیشه هر خونه ای اجاره میکردیم کابینت نداشت خیلی اذیت شدم همیشه یه ا ...

مبارک باشه عزیزم

همیشه به شادی و دلخوشی باشید 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
مبارکه گلم.بنطرم با زدن کمد فضای اشپزخوته خیلی کوچکتر میشه

اگه نزنم اصلا وسایلم جمع نمیشه تو چند تا خونه ای که مستاجر بودم کابینتش همینقدر کم بود همیشه یکی از اتاق ها تبدیل میشه به انباری که وسایلم جمع بشه جا ندارن کم حسرت به آشپزخانه بزرگ و پر کابینت مونده رو دلم فعلا

این سمتی که الان بازه بزنی بهتر نیست؟که سمت پذیرایی کلا باز باشه دید داشته باشه🤔

آخه اون طرف هم به مشکلی داره اونم اینکه تا نصفه دیوار کشیدن اگه در رو بندازم اون طرف اندازه یه در ورودی اتاق اینا اندازه درس میشه یه در کوچیک میشه اینجوری ولی اینطرف بازتره