2777
2789
عنوان

گذشت موعد

58 بازدید | 9 پست

بچها من پریودیم تا منظم بود قبلا دکتر رفتم الان چند ماهیه منظم شده هر به ۳۲ روز میشدم الان ۵ روز گذشته از موعدم بی بی زدم منفی بود اما شنیدم میگن باید یه هفته یا دوهفته بگذره از موعد که دقیق معلوم بشه؟؟

آره صبر کن یک هفته،اگر باردار باشی علاوه بر اینکه پریود نمیشی یه سری علائم ریز دیگه هم میاد سراغت، مثلا من خیلی ضعف میکردم و گرسنه م میشد، احساس خستگی شدید، درد سینه

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره صبر کن یک هفته،اگر باردار باشی علاوه بر اینکه پریود نمیشی یه سری علائم ریز دیگه هم میاد سراغت، م ...

آخه علائم خواستی هم ندارم فقط خوابم شبا بهم ریخته فقط یک ساعت یا دو ساعت می‌خوابم بعد بیدار میشم و اینکه گاهی معدن هم میسوزه 

حالا بازم صبر کنیا تیتر بتا بده

نمی‌دونم چیکار کنم خیلی استرس دارم الان ماه شش هست که اقدام کردم اما نشد🥺راستی این ماه قرص مدروکسی پروژسترون هم دکتر بهم داد گفت برای تقویت تخمدان از بچها شنیدم خیلی هاشون گفتم با خوردن این قرص حامله شدن دیگه نمی‌دونم🥲🥺

نمی‌دونم چیکار کنم خیلی استرس دارم الان ماه شش هست که اقدام کردم اما نشد🥺راستی این ماه قرص مدروکسی ...

تا دوازده روز بعد از قطع مدروکسی احتمال پریود شدن هست و این سوزش‌ معده و کلا علائم حاملگی هم بخاطر همون قرصه من تجربه‌ ش رو دارم فکر میکردم باردارم ولی پریود شدم، بعد از قطع مصرف‌ ش باردار شدم 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

تا دوازده روز بعد از قطع مدروکسی احتمال پریود شدن هست و این سوزش‌ معده و کلا علائم حاملگی هم بخاطر ه ...

دو تا بسته بیشتر بهم نداده بود دکتر که اونم گفت روزی دوتا بخور الان خیلی وقته تموم شده قرصا در کل ۲۰ تا دونه بیشتر نبود قرصا نمی‌دونم والا هنگم ولی ترشح هم خیلی دارم🥺