اگر دانشگاه آزاد یا دولتی بخوام برم میتونم دی ماه امتحان بدم دیپلم بگیرم بعد برم دانشگاه تز بهمن؟؟؟؟باید چیکار کنم راهنماییم کنین
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هعی خواااااهر دست رو دلم نزار ده تا تجدید اوردم ۴ تاش تبصره زدم ۶ تا مونده امتحان بدم
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشمهای آسمون وقتِ آرامش💙...» من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀
عزیزم اول باید یاد بگیری اهدافت واست مهم باشهچون با این بی انگیزگی دانشگاه رفتنت فقط پول الکی خرج کر ...
درسته ولی من جای دیگه با پارتی استخدام هستم و دارم کار میکنم صرفا از دانشگاه هدفم مدرک الکیه