2777
2789

بچه ها دخترخاله هام دهه هشتادی ان. ماشالله انقد سیاست رابطه بلدن انقد پسرو سمت خودشون میکشن. توی محل کار با چشم خودم دیدما. بعد خانواده من دهه هفتادی، سختگیر و حتی گوشیم هک شده. چادرمو انداختم مامانم روانیم کرد بعد دخترخاله م مانتوش کوتاهه بش میگم اینارو ببین چقد خوشکل میپوشن میگه ما چیکار بقیه داریم هرکی زندگیشو خراب کنه ماهم خرابش کنیم؟ میگم چیو خراب کردن اونا که زندگیشون بهتر منه. بخدا با بهترین همکار ازدواج کردن شغلشون خوبه استخدام شدن بعد مامانم گیر داده به من بدبخت. داداشمم که افتضاح شکاکه. نصف خواستگارامو پروندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دهه هشتادی ام ولی ساده ام بشدت 🥴

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

داداش ها کلا موجودات بی شعوری هستن در بعضی مواقع

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

ای بابا🥴

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

الان دقیقا متوجه نشدم چیش برتره اینکه پسرا جذبش میشن یا اینکه حجابش کم شده من فکر کردم دستاوردی داشته مثلا پزشکی قبول شده که حسادتت رو برانگیخته این مواردی که کفتی افتخار نداره داره به قبل از اسلام بر میگرده

من جزو اون دهه هشتادیام پس حرفی ندارم😶😂

🤣🤣🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

الان دقیقا متوجه نشدم چیش برتره اینکه پسرا جذبش میشن یا اینکه حجابش کم شده من فکر کردم دستاوردی داشت ...

عزیزم بی حجاب نیس و خوشتیپه. من خانوادم نمیذارن هر لباسیو هر رنگیو بپوشم آرایشم نمیذارن بکنم تازشم اونا ه؟ دستاوردشون بهتره پرستارن. لزومی نداره پزشک باشن حتما

عزیزم بی حجاب نیس و خوشتیپه. من خانوادم نمیذارن هر لباسیو هر رنگیو بپوشم آرایشم نمیذارن بکنم تازشم ا ...

ولی جایگاه علمیشون تو رو ترغیب نکرده که ازش الگو برداری کنی در ضمن من نگفتم بی حجابه گفتم حجابش رو کم کرده چون اونجور که از گله گذاری شما با مادرت متوجه شدم قبلا حجاباتون کامل تر بوده و در آخر خودت رو با هیچ کس مقایسه نکن و حسرت زندگی بقیه رو نداشته باش  چون زندگی تو مثل زندگی بقیه نیست سعی کن تو زندگی الگو باشی نه الگو پذیری کنی