2777
2789
عنوان

کیک چند کیلویی واسه پنجاه نفر مهمون کافی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 74 پست
عزیزم اول بهتره از قنادی بپرسی ...بعد برای چه مناسبتی داری؟ اگه شام وشیریتنی داری کیک رو میتونی کمتت ...

عزیزم جشن کوچیک عروسی 

شام و میوه هست . گفتم به جای شیرینی کیک قسمت کنم

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ۵ کیلو بس هست

من هر سال برای مهدکودک دخترم برای ۵۰ نفر خریدم

اصلا به هر مامانی که می‌خواست جشن بگیره میگفتن ۵ کیلویی بخر جمعیت هم  همین ۵۰ بود

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

عزیزم جشن کوچیک عروسی شام و میوه هست . گفتم به جای شیرینی کیک قسمت کنم

عزیزم من برای عروسیم طبقه پایین ماکت زدم طبقه بالا اگه اشتباه نکنم شیش کیلو شد 

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
عزیزم جشن کوچیک عروسی شام و میوه هست . گفتم به جای شیرینی کیک قسمت کنم

واسه عروسی از کیک های تک نفره بگیرید که تو ظرف جدا جدا هستن شیرینی فروش ها دارن بگید برای عروسی

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟
میتونی یه کیک ۱ کیلویی بگیری برا تولد برای مهمونا هم کاپ کیک بگیری یا کیک اسلایس شده یااا سه طبقه بگ ...

عزیزم یه جشن کوچیک عروسیه که شام و میوه هست . گفتم ب جای شیرینی کیک قسمت کنیم

نه کافیه

من با شما موافقم

کیک دسره دیگه،نمیخورن که سیر بشن،با چای و قهوه میخورن،

همون 5,6 کیلو‌کافیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من با شما موافقمکیک دسره دیگه،نمیخورن که سیر بشن،با چای و قهوه میخورن،همون 5,6 کیلو‌کافیه

بله الان خیلیا بحصوص مراعات میکنن کیک تکه کوچک هم کافیه . به دوستمون هم گفتم کیکی سفارش بده قطرش زیاد نباشه کیک شکل قلب‌ گرد یا مستطیلی سفارش بده

همون ۵ کیلو بس هستمن هر سال برای مهدکودک دخترم برای ۵۰ نفر خریدماصلا به هر مامانی که می‌خواست جشن بگ ...

اخه عزیزم اونا بچه میشن . مهمونا بزرگسال ان

ما نفری 150گرم حساب میکنیم که میشه 7.5کیلو اینطوری سهم هرکس نه زیاد میشه نه کم

اما بعدا برش و...سخته بهتره یه کوچیک سفارش بدین به تعداد مهمون ها کیک قالبی داخل ظرف یکبار مصرف ما برای این تعداد همین کار را میکنیم و روی کیک قالبی مثلا تولدت مبارک و...مینویسن