2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیزهوشان شهرستان بودم و عالی بود سال ما کلی رتبه دو و سه رقمی داد.

اره ولی ببین من خودم با بچه های تهران و چند تا کلان شهر صحبت کردم زمین تا آسمون فرق داره

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

اگه از هفتم بره خیلی. خوب چون با مدل مدارس آشنا میشه و اگه قرار هم باشه معدلش تو سال اول افت بکن هشتم بهتر تا دهم که هم انتخاب رشته انجام داده هم به کنکور نزدیک چون شرط معدل تو کنکور لحاظ میشه اگه تو دهم بخاطر شرایط(شرایط روحی چون خیلی یهو فشار میاد تا بخواد بخودش بیاد یکسال تحصیلی طول میکش ) افت بکن اصلا خوب نیست

اگه مدارس هیات امنایی بره عالی خیلی بهتر از تیز هوشان 

من پسرم آزمون داد ولی قبول نشد تیز هوشان 

ولی تو هیات امنایی تمام امتیازات داشت و 110نمره کسب کرد 

قبولش کردن

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
اره ولی ببین من خودم با بچه های تهران و چند تا کلان شهر صحبت کردم زمین تا آسمون فرق داره

اره واقعا مثلا مدارس علامه حلی و فرزانگان تهران اووووف 

یا دستغیب شیراز. سلطانی ۳ کرج

اینا همیشه تو المپیادها و مسابقات و کنکور یه سر و گردن بالاتر از بقیه بودن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من تیزهوشان شهرستان بودم و عالی بود سال ما کلی رتبه دو و سه رقمی داد.

تیر هوشان شهرستان با مدارس حلی ، فرزانگان  تهران مقایسه نکن زمین تا آسمون فرق داره

هم رتبه قبولی فرق داره  هم مدل تدریس فرق داره 

تو شهرستان 50درصد هم بزنی قبولی 

ولی واسه کنکور الویت مدارس سمپاد ، نمونه دولتی دیگه 

هیئت امنا چجوریه شرایطش

اول که شرط معدل باید نمرات همه خیلی خوب باشه

دوم اگه از خانواده ایثارگران هم باشی دو امتیاز داری 

سوم اگه یک جز قرآن حفظ باشه دانش آموز خیلی راحت ثبت نام میشه

اگر نه حتما باید امتیاز کسب بکن ، مثلاً تو رشته ورزشی اگه چیزی بلد باید مقام داشته باشه

مدیر مدرسه قبلی هم که تایید بکن خیلی خوب یه نامه کتبی داشته باشید 

من واسه ثبت نام پسرم انقدر مدارک داشتم تو دستم دیگه نتونستن بهانه بیارن

من نمونه بودم 

خواهرم تیزهوشان بود 

کل خانواده من نمونه تیزهوشان بودن 

برا اعتماد به نفس خوبه 

ولی من اگه برگردم عقب میرم مدرسه عادی چون خیلی سختم شد مدارس سختی هستن همش باید درس بخونی اگه نخونی بقیه دعوا میکنن باهات 

مدیر از همه بدتره 

منکه بهم خوش نگذشت 😂💔💔

دوستت دارم

اول که شرط معدل باید نمرات همه خیلی خوب باشهدوم اگه از خانواده ایثارگران هم باشی دو امتیاز داری سوم ...

پدربزرگ کارت ایثار داره میشه استفاده کرد واس نوه‍؟

قرآن حفظ نیست ولی معدل همه خیلی خوب مدیرشون هم میگه راضیم 

این مدرسه به چه درد میخوره؟میهش بگی

تیر هوشان شهرستان با مدارس حلی ، فرزانگان تهران مقایسه نکن زمین تا آسمون فرق دارههم رتبه قبولی فرق ...

مدارس علامه حلی هم تیزهوشانه؟ 

فرزانگان بهتره یا حلی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

چون درسا سنگینن باید فشار خانواده از جمله محدودیت‌هایی که بقیه روی نوجوونا می‌ذارن رو روشون نذارنتفر ...

عه چقد من

فشار مدرسه و مادر ازم یه افسرده داغون ساخت ک چندسال دارو حوردم

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  

خیلی بستگی داره  شهرستان یا تهران  شهر بزرگ یا کوچیک 

من ک شهرستان کوچیک بودم خوب بود  کلاسا بزرگ با کولر  اول باشگاه نزدیک مدرسه می رفتیم بعد خودشون تو حیاط ساختن 

بوفه با امکانات بزرگ  و دبیر هاشم خوبن خدایی وقت میزارن چون میگن بچه های اینجا فرق دارن و سخت گیرن

بچه ها هم عمدتا درس خون  حتی تنبل هاشم از دولتی ها زرنگ ترن

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."