2777
2789

من خودمم ارایشگرم زیر بار مسئولیت فامیل نمیرم همیشه اذیت میکنن متسفانه

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من خودمم ارایشگرم زیر بار مسئولیت فامیل نمیرم همیشه اذیت میکنن متسفانه

دقبقا یعنی هرکس آشنا میاد دست و پام میلرزه 

بخدا برای غریبه انجام میدی میاد راضی مبره ده بارم تشکر میکنه 

برای فامیل انجام میدی،،،، یا فکر میکنه گرون میگیری،،، یا فکر میکنه خوب درنیاوری،،، یا میره میگه فلان بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا به عمو نگفتی بذارید ببینم ناخن کار سالن نوبت داره 

بعد بهش بسپار نرخش رو بگه همون اول حتی یکم بیشتر تا تخفیف دادی ضرر نکنی 

لاینی هم که خودت کار میکنی همون اول قیمت بده بگو این قد مو مثلا آمبره میخوای میشه ۵ تومن ، چون شمایی ۵۰۰ هم تخفیف 

رنگ مو هم جون جنس موها فرق میکنه شاید دقیقا اون عکس نشه اولش میگم بعدش ناراضی نری 

اتفاقا گرون بگیری فکر میکنن دارن خدمات بهتری میگیرن 

ارزون میگیری فکر میکنن مشتری نداری لنگ پول اینایی که این قیمت میدی 

نهایت نخواستن نیان نرخ مشخصه 

تو پیج سالن هم بگو نرخ مصوبه

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
میدونن ادم خجالتی و رودربایسی هستم بخاطر همون میان شوهرمم که حمالشونه

قیمت بالاتر بگو بعد تخفیف بده چند بارم‌جواب تلفنشنو نده حیف تو نیست ح ص بهوری من که به جات اعصابم خورد شد هر چی مریصی داریم فقط از همین رو دربایستی بودن و خجالتی بودنمونه والا من خودم بدتر از توام اما اینقدر دیگه به من فشار اوند و سر درد گرفتم الان دیگه خودموو هل میدم که حرف بزنم ناراحتیمو بگم حتی شده دستوو پا شکسته تو هم ناراحتی و نارصایتیتو بگو .

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا