2777
2789
والا در حد ضرر میگم اینجوری میکنن چه برسه گرون

همون قیمت که بقیه میان  بگو 

بگو نرخ ها بالا رفته و... اگه واقعا نمیخوای  بیان مطمعن باش یا نمیان یا حرف نمیزنن

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت که همه کار انجام‌نمیدی.یا بگو مثلا ناخت کارم مرخصی رفته چند وقت با اینکه مستقیم بگو باید خودش با ناخن کار حرف بزنه .یا اخرای کار که دیگه کارشون داره تموم میشه بگو بیرون باید برم وسیله بخرم  برو بیرون .بگو ناخت کار خودش قیمت بده و پول بگیره .برای هر چیز دیگه هم‌همین طور .به اندازه کافی تخفیف دادی قیمت اصلی رو بگو 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الکی قیمت رو بالا بگو بعدش بگو با تخفیف اینقدر بده 

اسی من یه سالن رفتم خانم ا ایشگر، مادرشوهر خواهرش اومده بود ابروهاشو فیبروز کنه خدا شاهده تاقرووون آخرش گرفت

اصلا شهرام بهرام نداره واسش

اگه احتیاج ب پول داری بر خودت سالن نزن برای یکی کار کن  و ماهیانه یا درصدی حقوق بگیر خلاص شو از قوم شوهر

دیگه پیشت بیانم هزینه تو نمیگیری با کسی دیگه طرف حسابن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

اخه مرد گنده زنگ زده والا من هی عموش رو نمیبینم سال به سال،،،،، شماره ناشناس دیدم زنگ زده،،،،، میگه ...

بگو امروز نمیتونم شلوغم

هی بگو امروز نه هفته دیگه

هفته دیگه بگو سه روز دیگه

اینقد بگو خسته شن

خیلی رند و پروو و نمک نشناسن خیلی،،،،،، شوهرمم به همینا کشیده،، همشون بی چشم و رو هستن

من اسم شوهرمو گذاشتم گربه کوره (به لهجه ما میشه: آدم نمک نشناس)

مردای ایرانی بیشترشون اینطوری‌ان

خیلی کم پیدا میشه قدرشناس و انسان باشن

خودت که همه کار انجام‌نمیدی.یا بگو مثلا ناخت کارم مرخصی رفته چند وقت با اینکه مستقیم بگو باید خودش ب ...

اصلا من اونجارو به ناخن کار اجاره دادم،،، ربطی به من نداره،،، 

روم نمیشه بخوام بهش بگم تخفیف بده 

ولی حالیشون نیست که،،، 

اون حالا هیچی 

کارای زن عموش رنگ و اینا 

حالا پیش خودشون فکر میکنن خیلی ام لطف دارن‌میکنن بهت

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اصلا من اونجارو به ناخن کار اجاره دادم،،، ربطی به من نداره،،، روم نمیشه بخوام بهش بگم تخفیف بده ولی ...

شماره ناخن کارو بده بگو من از وقتاش خبر ندارم در مورد وقت و قیمت مستقیم با خود ناخن کارم حرف بزنید  به ناخت کاره هم بگو اصلا رو در بایستی نکنه

اصلا من اونجارو به ناخن کار اجاره دادم،،، ربطی به من نداره،،، روم نمیشه بخوام بهش بگم تخفیف بده ولی ...

قشنگ اول کار قیمت بده  هی وسط کارم بگو وای رنگ چه قد گرون شده  اب چه قدر گرون شده کرایه سالن زیاد شده هی از گرونی بگو روش نشه تخفیف بگیره که اخر کار هی نخواد چونه بزنه 

حالا پیش خودشون فکر میکنن خیلی ام لطف دارن‌میکنن بهت

نه والا چه لطفی 

من اصلا رغت و امد خاصی باهاشون ندارم،،،،،اصلا راصی نیستم بیان،،،

اتفاقا دقیقا برای اینکه جاهای دیگع گرونتره میان،،،،جایی نمیرن زیرش اب بخوره ، 

فکر کن من عموی شوهرم رو یه ساله ندیدم،،، با پروویی زنگ میزنن بیان،،،، برای ارزونی،،،،،،