2777
2789
عنوان

فقططط دخترای مجرد بیاین صوحبت بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه منم خیلی علاقه دارم کاش بتونم یاد بگیرم چنتارو

اول از اون زبانی شروع کن که خیلی بیشتر دوسش داری بنظرم بهترین روش هم همون کلاس رفتنه 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

اول از اون زبانی شروع کن که خیلی بیشتر دوسش داری بنظرم بهترین روش هم همون کلاس رفتنه

ممنون عزیزم 

دارم انجامش میدم ولی انگار کلاسای عمومی تاثیر انچنانی نداره 

باید خصوصی بگیرم فک کنم 

و اینکه من هدفم انگلیسی تخصصی هست ولی کلاس بیشتر محاوره و مکالمه یاد میدن 

من میخوام برای ترجمه مقاله و اینا قوی کنم زبانمو 

ک راهی جز خودخوان ب ذهنم‌ نمیرسه🥲

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

ممنون عزیزم دارم انجامش میدم ولی انگار کلاسای عمومی تاثیر انچنانی نداره باید خصوصی بگیرم فک کنم و ای ...

اره اون دیگه جزو همون زبان تخصصی که میشه خودت گفتی مقاله بخون سایتای مرتبط برو تو چت جی پی تی بگو بهت ریدینگ بده و یوتیوب 

گلم کتاب انگلیسی ک متن داستان کوتاه باشه ولی page by page باشه ینی ترجمش صحفه مقابلش باشه چیزی میشناسی معرفی کنی

اره اون دیگه جزو همون زبان تخصصی که میشه خودت گفتی مقاله بخون سایتای مرتبط برو تو چت جی پی تی بگو به ...

ممنون گلم 

یدونه رو دارم میخونم

گلم کتاب انگلیسی ک متن داستان کوتاه باشه ولی page by page باشه ینی ترجمش صحفه مقابلش باشه چیزی میشنا ...

الان چیز دقیقی خاطرم نیست ولی انتشارات جنگل رو بگرد حتما کلی داستان داره تو سطوح مختلف