2777
2789
عنوان

دوراهی مسیر کنکور هنر و ریاضیات

69 بازدید | 8 پست

یعنی نمی شه کسی هم کشته مرده ی هنر باشه هم از حل مسئله خوشش بیاد؟آخه ته رشته های ریاضی همه فنی ان... میگن کنکور ریاضیت رو بده بابا مهاجرت کن ولی حس می کنم علاقم اولویته و می ترسم تهش یه مهندس غمگین بشم :)

اگه جفتش رو دوست داری معماری بخون یا طراحی صنعتی

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می دونید کسی موافق نیست کنکور هنر بدم

بهتره نزاری کسی برای زندگیت تصمیم بگیره

چون چند وقت دیگه پشیمون بشی اون افراد حتی تقصیر رو گردن نمیگیرن 

می‌دونم حرفم خیلی کلیشه ایه اما فکر کن ما فقط به بار زندگی میکنیم و اگه روزی برسه که تهش باشه اونوقت فکر می‌کنی تو زندگیت هیچوقت لذت نبردی

الان به شرایط شغلی و پول فکر می‌کنی اما وقتی سن بالاتر بره فکر می‌کنی کاش حداقل لذت میبردی..پس بدون پشیمونی و با شجاعت انتخاب کن.

اگه شغلت درست باشه آینده هم درسته

نمیگم چشم بسته هنر رو انتخاب کن حتما اول تحقیق کن راجب همه رشته هاش چون هنر گسترده اس.

گُلْی کِِه آنْ روُز دیْدًمْ🐋

بهتره نزاری کسی برای زندگیت تصمیم بگیرهچون چند وقت دیگه پشیمون بشی اون افراد حتی تقصیر رو گردن نمیگی ...

آخه مادر و پدر من خودشون مغازه دارن،از هنر کسب درآمد می کنن، با این که صاحب مغازه ان ولی حقوقشون اندازه ی یه معلم هست

با این تفاوت که دو شیفت سرکارن!!

ساعت ۱۱ شب خسته و خورد میان خونه

مامانم حتی امروز هم گفتن فکر کنکور هنر از سرت بیرون کن

که راستم گفتن

اگه بابام یه روز نره قنادی و مامانم یه روز خیاطی نکنه خرج در نمیاد

جوونیشون داره میره پای آرامش و رشد ما

:))))))