2777
2789
عنوان

من با اين مرد چه كنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 78 پست
یعنی چجور سیاستی چیکارکنم یعنی عزیزم

خوب این سیاسته با توجه به خصوصیات شوهرت خیلی متفاوته. به قول دوستمون هر مردی یه رگ خوابی داره. اما اینو میدونم که با شکایت کردن از خواهرشوهرات راه به جایی نمیبری. به نظرم حتما جلوی خواهر شوهرات با شوهرت بسیار خوب برخورد کن. جلو شوهرت تا میتونی هوای مادر شوهرتو داشته باشو بهش محبت کن. چون مردا اولویت اولشون مادرشونه. وقتی ببینن تو با مادرشون خیلی خوبی، با خودش میگه لابد خواهرام خوب نیستن که زنم نمیتونه باهاشون کنار بیاد.جلو شوهرت با خواهر شوهرات مودب صحبت کنو هر چی گفتن جوابشونو نده. اما وقتی شوهرت نیس با شوخی خنده توام تیکه بنداز بهشون. اگر حرفی زدن که ناراحتت کرد جوری برخورد کن که حرفشون واست اهمیت نداشته. انگار مگس وز وز کرده.هرچی عکس العمل نشون بدی اونا بیشتر خوشحال میشن که تونستن ناراحتت کنن. کم کم وقتی شوهرت متانته تورو ببینه میان سمتتو از خواهراش فاصله میگیره

آرزوهاتو بغل کن، تا خدا هست،زندگی هست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب این سیاسته با توجه به خصوصیات شوهرت خیلی متفاوته. به قول دوستمون هر مردی یه رگ خوابی داره. اما ا ...

با مادرش خوبم خداروشکر

ولی اونا جلو شوهرم تیکه میندازن شوهر ساده و احمق من تازه سعی میکنه گله های مداووووم اونارو عملی کنه تا ناراحتیشون برطرف بشه

مثلا نمونش راحت برمیگردن میگن زن گرفتی دیگه مارو ابجی صدا نمیکنی و شوهر من ب جای اینکه بگه ب زنم چ ربطی داره میکه باشه ابجی صدا میکنم

لجم میگیره هاااااااا

با مادرش خوبم خداروشکر ولی اونا جلو شوهرم تیکه میندازن شوهر ساده و احمق من تازه سعی میکنه گله های م ...

اینجور موقع ها جلو شوهرت سعی کن زبون بریزی.مثلا بگو عزیزم شماهم مثل خواهرای من. چرا نخوام بهتون بگه آبجی. 

اینجور موقع ها جلو شوهرت سعی کن زبون بریزی.مثلا بگو عزیزم شماهم مثل خواهرای من. چرا نخوام بهتون بگه ...

ایششششش ازشون بدم میادا

منم گفتم واااا ب من چ ربطی داره .بهشون بگو ابجی 

بعدا هم ک بهش میگم دیدی چی میگن چ راحت تهمت میزنن میگه شوخی میکنن بابا  

ایششششش ازشون بدم میادا منم گفتم واااا ب من چ ربطی داره .بهشون بگو ابجی  بعدا هم ک بهش میگم د ...

از نظر اون شوخیه دیگه‌. واسه همین میگم یکم صبر داشته باش. سیاست یعنی اینکه یه جاهایی صبوری به خرج بدی و با زبون ریزی شوهرتو بکشی سمت خودت. به نظرم ادم رکی هستی. درسته؟

من چند تا از دوستام هستن که با خواهرشوهراشون مشکل دارن‌ و اصلا اولویت رو همسرشون نمیزارن. یا حتی زنشونو مجبور میکنن برن از خواهر شوهر معذرت بخوانو اگر معذرت نخوان دعوا و قهر به راه میندازن. پس این مشکل رو فقط مختص خودت ندون و از شوهرت چندان دلگیر نشو. بعدشم تو جنگی که میدونی بازنده ای پیش نرو. چون با بحث کردن باهاشون و اوردنه اون بحثا تو خونه آرامش زندگیتو میگیری‌. سعی کن حرفاشون رو پشت گوش بندازی. تو نهایتش هفته ای ۱ بار ببینیشون. درسته؟به خاطر اون یه روز میای کل آرامش زندگیتو میگیری و از شوهرت دلسرد میشی؟ خوبیای شوهرتو ببین. شاید در مقابل خانوادش ازت دفاع نمیکنه اما در عوض میتونه صدها ویژگی خوب داشته باشه. 

من چند تا از دوستام هستن که با خواهرشوهراشون مشکل دارن‌ و اصلا اولویت رو همسرشون نمیزارن. یا حتی زنش ...

بله دوستم ولی قبول کن ک هررررز نی دوس داره اولویت شوهرش باشه  و این سخته هضمش برام سخته

من مثلا ببینم بهشون پیامی داده یا زنگی زده میشینم کل کارایی ک باهام کردنو میشمرم براش و میگم واااقعا جطور یادت میره و انگار ن انگار باهاشون عادی ای

نمیدونم من پرتوقعم یا شوهرم واقعا هوای زنشو نداره

من چند تا از دوستام هستن که با خواهرشوهراشون مشکل دارن‌ و اصلا اولویت رو همسرشون نمیزارن. یا حتی زنش ...

یکبار خواهرشوهرام و مادرشوهرم اومدن خونه مامانمینا 

جمع خانومانه بود

خیلی هم مومن هستن )البته از این مومن الکیا(تا وارد شدن داخل و ما تلوزیونمون روی ماهواره بود و فیلم ترکیه ای تا وارد شدن گف ک واااای چقد دهاتی اید فیلم ترکیه ای میبینید

بخدا اگر متو مامانم جواب داده باشیم تازه نهایت احترامم گذاشتیم ولی خب من واقعا ناراحت شدم و شرمتده جلوی مادرم

از این نمونه رفتارا بی نهابت دیرم و واقعا نمیتونم فراموش کنم 

یکبار دعوت بودن خونه پدر من همگی

و چنان کم محلی ای ب منو خواهرم کرد طوری ک ب صورتمونم نگاه نمیکرد

الهی بمیرم ابجیم باهاش حرف میزد روشو میکرد اون ور

دیوانس بخدا

یبار ب شوهرم گفتم ابحیت یا با ادم حرف نمیزنه و کم محلی میکنه یا اگرم حرف بزنه 10تا متلک میندازه

واس همین دبگه بدم میاد شوهرم دوسشون داشته باشه

کاش فقط همین متلکا و کم محلیا بود

چون اگر فقط تیکه مینداخت یا مث همیشه سکوت میکردم یا بالاهره روی ننن باز نیکرد ب خودش حوابشو میدادم بالاخره

ولی خب پشتم بدمو ب شوهرم نیگه

یادش نیده

اینن ک عشق اونا و دهن بین اوناس

مثلا یکبار خودش با جارین نشکل داشت نشست شروع کرد ب بد گفتن از اون

منم گفتم ولش کن اگر دوس داشته باشن و ارزش قایل بشن میان 

بعدااااا ب شوهرم حرفای خودشو ار زبون منه بدبخت گفته بود

کلا دروغ میگه

ننیشه بهش چیزیو ثابت کنی

عزیزم معلومه بهت حق میدم که دوست داشته باشی اولویت همسرت باشی. مردی که عاقل باشه حتما تین کارو میکنه.اما چه میشه کرد که بعضی مردا اینجوری نیستن. 

اره میدونم چی میگی. خواهر شوهرات بدن. منم نمیگم دوسشون داشته باش. اما علاقه خواهر برادری رو که نمیشه از بین برد و توقع درستی نیس که بگی شوهرم دوسشون نداشته باشه.

اصلا با خواهر شوهرات سر هیچ مساله ای صمیمی نسو و دردو دل نکن باهاشون. اگر اومدن باهات دردودل کنن هیچ نظر خاصی نده. هرچی گفتن بگو ان شالله درست میشه.

خواهرو مادرت درک میکنن عزیزم. ناراحتشون نباشو شرمنده نباش. ازین خواهر شوهرای ببخشید بیشعور بسیارن. شوهرت همه حرفای خواهراشه شوخی برداشت میکنه و تو رو حساس میدونه.

واسه همین مسائل کم اهمیت رو به شوهرت نگو. سعی کن خودت با جواب خواهر شوهرات رو بدی. البته مودبانه. توام تیکه بهشون بنداز😋. یه تیکه هایی که حالت شوخی توشون باشه. اون موقع اگر اومدن به شوهرات شکایتتو کردن بگو بابا شوخی کردم باهاشون، اونا حساسن.در نهایت هم اینکه تو الان دعواهای بین خودتو خواهر شوهراتو اوردی گذاشتی وسط زندگیت. یعنی خودتم داری به اون کدورتا بیش از شوهرت اولویت میدی‌. پس بازم میگم زندگیتو بخاطر ادمای بی ارزش به هم نریز. 

هر ادمی یه سری ویژگیهای بد داره. این ویژگی بد شوهرتو که جز عیباش بپذیر و زندگیتو تلخ نکن.

تو اول زندگیته اینقد ممکنه مسائل مهم تری پیش بیاد واست . پس صبورتر بودن رو تمرین کن و سعی کن کاری کنی که علاقه بین خودتو شوهرت رو زیادتر کنی.

مثلا اینکه اومدن گفتن چه دهاتی هستین فیلم ترکی میبینین خیلی حرف مسخره و ساده ایه. اونا به قول خودت چون ادعای مذهبی بودن دارن، مثلا چون میخوان تو دیگه نبینی اومدن اینجوری گفتن. یا بی احترامی کردنشون به خواهرو مادرت سطح شعورشونو میرسونه. ادم دیوونه یه چی میگی به ادم برمیخوره؟ ادم بیشعورم همینه. دیگه سطح شعور هرکسی یه اندازس و بیشتر ازینم ازش انتظار نمیره. پس خودتو ناراحت نکنو بگو سطح شعورشون همین قدره.

مثلا اینکه اومدن گفتن چه دهاتی هستین فیلم ترکی میبینین خیلی حرف مسخره و ساده ایه. اونا به قول خودت چ ...

مرسی دوستم

خرفات فوق العاده ارومم کرد

جدی نیگم

ایشالا سال خوبی داشته باشی عزیزم

مرسی حوصله کردی ج دادی

ایشالا سال خوبی براهممون باشه