2777
2789
عنوان

من با اين مرد چه كنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت جوابشونو بده بعداگه خواهرشوهرات ب شوهرت گفتن شوهرت چیزی بت گف بگو چیشد میگفتی بمن ذبطی نداره پس الانم ربطی نداره بین خودمونه تو بشین سرجات

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻
نميدونم اميدوارم بفهمه دوست من يبار يكي از جاريام ك خيلي خوش زبونه خونه مادرشوهرم شروع كرد ب گلگي ا ...

وقتی میبینی شوهرت توجه نمیکنه توام دیگه نگو .خودت بهشون بی توجهی کن اصلا چرا برات مهمه باهات حرف بزنن.رفتی اونجا توام خودتو با یکاری سرگرم کن با گوشیت ور برو انگار که اصلا اونارو نمیبینی .هرچی بی توجهی کنی بیشتر میان سمتت .نیومدنم که فدای سرت

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
وقتی میبینی شوهرت توجه نمیکنه توام دیگه نگو .خودت بهشون بی توجهی کن اصلا چرا برات مهمه باهات حرف بزن ...

اونا برا من مهم نيستن

من ميگم وقتي اونا دارن ب من كم محلي ميكنن توام باهاشون حرف نزن بذار بفهمن زنت برات مهمه

كو گوش شنووا

به شوهرت نگو خودت بارفتارت اجازه نده بهت بی احترامی شه اگه شرایطشو داری حتما مشاور برو طلاق چیه او ...

باوركن من كاري نميكنم

كلا متوقعن

يبار همگي دعوت بوديم خونه مادرشوهر

منم نزديكاي عروسي بودو حسابي كارداشتم

با اتليه قرارداشتيم بريم قرارداد ببنديم

زود پاشديم ازخونشون

دفعه بعد انققققد تيكه انداتن ك نگو و نپرس

شوهرمم تيكه هاشونو بشنوه نميگه تيكه ميندازن و زبونشون تلخه ك

ميگه ااا چ كار بدي كرديم ما

دفعه بعد ديرتر بلند بشيم

از بس خره

اونا برا من مهم نيستن من ميگم وقتي اونا دارن ب من كم محلي ميكنن توام باهاشون حرف نزن بذار بفهمن زنت ...

راستش شوهر منم ادمی نیس که بخاطر کارای خونوادش بهشون کم محلی کنه منم اینو فهمیدم و خودم مشکلمو حل کردم اگه بتونم جوابشونو میدم اگه نتونم دیگه بهشون فکر نمیکنم

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
خودت جوابشونو بده بعداگه خواهرشوهرات ب شوهرت گفتن شوهرت چیزی بت گف بگو چیشد میگفتی بمن ذبطی نداره پس ...

اون لحظه ك تيكه ميندازن من لال ميشم

يعني لال

بعدا انقد با خودم كلنجار ميرم ك نگو

راستش شوهر منم ادمی نیس که بخاطر کارای خونوادش بهشون کم محلی کنه منم اینو فهمیدم و خودم مشکلمو حل کر ...

خوش ب حالت

برادرشوهرم بخاطر اينگه ب زنش كم محلي ميكنن و اينا حتي ب صورت خواهراش نگاهم نميكنه

خوش ب حال جاريم واقعا

هنوز اول راهیی اوهههههه انقدر باید بجنگی و زرنگ باشی تا با سیاست جایگاه خودتو توی دل شوهرت باز کنی پ ...

اين زرنگي و سياست چجوريه

اره همين اول كاري ب طلاق فك ميكنم چون ب نظر من شوهر يعني حامي يعني تكيه گاه وقتي نيس ميخوام چيكار

عزیزم یعنی از اول سر ناسازگاری با قوم شوهرت ندار با سیاست دعوتشون کن و احترام بزار و محبت کن مخصوصا جلوی شوهرت تا ببینه تو داری کوتاه میایی بعدم رفتارای زشتشون رو ریز ریز یواشی یه دو نهاش رو در موقعیت خوب و بشقولانه با ارامش بازگو کن و آخرشم بگو البته میدونم اونا دوسم دارن منم دوسشون دارم ولی خوب حتما ناخواسته منو اذیت کردن ....همینا در مرور زمان شوهرت رو آگاه میکنه.....به قولی با پنبه سر ببر

عزیزم یعنی از اول سر ناسازگاری با قوم شوهرت ندار با سیاست دعوتشون کن و احترام بزار و محبت کن مخصوصا ...

واقعا اين انتظار بيجاييه ك ميگم وقتي توي جمعشون ب من محل نميدن توام باهاشون حرف نزن

توام سرسنگين شو باهاشون تا بفهمن زنت برات مهمه

ولي ب نظرخودم اصلا انتظار بيجايي نيس

بخدا طاقت نميارم ك نگم مگه نبايد مرد تكيه گاه ادم باشه پس كو؟؟؟ بايد بشناستشون ك چجورين اخه جلوش ...

عزیزم شوهرت باید تکیه گاه باشه،اما آیا هیچ وقت تکیه گاهت نبوده؟درسته اولویت مردا باید همسرشون باشه اما متاسفانه خیلی مردا اینطور نیستن. چون روحیات مردا با زنا متفاوته. از نظر مردا این حرفا خاله زنک بازی و حوصله شنیدن اینجور مسائل  رو ندارن.وقتی شما میری پیشش پشت سر خواهرش حرف میزنی، اون زمان شوهرت فقط به این فکر میکنه که تو داری قر میزنی و اعصابشو خورد میکنی. واسه همین میخواد هرجور شده مانع از حرف زدنای تو بشه. حتی اگر ته دلش حق رو به تو بده. میدونم نگفتنش سخته. اما یه مدت مدارا کن، یا کمتر بگو. دقت کردی یکی که یه بار میگه ناراحتم همه دورو برشو میگیرن ولی وقتی که مدام میگه ناراحتم دیگه کمتر بهش توجه میکنن؟ قضیه شما هم همینه . از بس تکرار کردی واسه شوهرت این مسائل بی اهمیت شده و دوست داره راجبش صحبت نکنی. اگر صبوری کنی و تا میتونی خودت جواب خواهر شوهراتو با خنده و شوخی بدی خیلی بهتره که به شوهرت مرتب انتقال بدی. رفت و امدتو باهاشون کمتر کن و سعی کن حساسیت کمتری نسبت به حرفاشون نشون بدی. که اونام خوشحال نشن که خوب سوزوندنت. ارزش نداره زندگی شیرینتو واسه ادمای بی ارزش به هدر بدی. وقتی تو از شوهرت دور میشی اونا بیشتر میتونن نزدیک شن. پس نزار این کدورتا باعث فاصله بینتون بشه. تو که هرروز اونارو نمیبینی. اما شوهرتو هرروز میبینی. اگر اونا یک ساعت باهاشون بودن رو زهرت میکنن،اجازه نده با حرفاشون کل لحظات شیرین با شوهرت بودن رو هم زهرت کنن. 

آرزوهاتو بغل کن، تا خدا هست،زندگی هست...
عزیزم شوهرت باید تکیه گاه باشه،اما آیا هیچ وقت تکیه گاهت نبوده؟درسته اولویت مردا باید همسرشون باشه ا ...

]چقدر خوب صحبت كردي عزيزم

راس ميگي از بس گفتم ديگه زده شده 

ولي شما ميگي زندكي شيرينتو با اين چيزا زهرمار نكن ولي خب از نظر من اين زندگي شيرين نيس وقتي بدوني ك شوهرت اوليوتش بقين بعدااااا زنش

]چقدر خوب صحبت كردي عزيزم راس ميگي از بس گفتم ديگه زده شده  ولي شما ميگي زندكي شيرينتو با اين ...

عزیزم خیلی مردارو من دورو برم دیدم که شوهراشون حاضر نشدن زنشون در مقابل خانوادشون در اولویت بزارن. پس اینو یه مساله بغرنج واسه خودت نکن. اون مردایی رو که هم دیدم که زنشون رو در اولویت گذاشتن، زنای باسیاستی داشتن،پس اولا به خاطر اونا باعث نشو کدورت بینتون به وجود بیاد.  بعدشم سیاست بیشتری به خرج بده تو رفتارت.

آرزوهاتو بغل کن، تا خدا هست،زندگی هست...