2777
2789
عنوان

من با اين مرد چه كنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 78 پست
خب چرا نگم؟ بذار بشناسه ك چجور آدمين چطور من كاري نكرده از خودشون چاخان سرهم ميكنن ميان ميگن بهش

یجا خوندم هر فردی خودش رو نماینده خانوادش میدونه تو زندگی پس وقتی شما بد خواهرش رو میگی انگار که داری بد همسرت رو میگی 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اخه دوست من چرا نيام بگم؟ من ميخوام بشناستشون  اخه بالاي منبر ك ميرن قشنگ حرف ميزنن ولي ب عمل ...

وقتی نیبینی همسرت جبهه میگیره تو هم نگو ظاهرن پیش همسرت دلسوزشون باش تو رودرو نیش بزن مثل زن داداش من

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه گفتم پدر و مادر حق دارن گردن شوهرم و مدارا میکنم باهاشون اما خواهر یا برادرش چه حقی دارن گر ...

منم پدرمادرشو بخدا محبت و احترام ميكنم ولي اين خواهراش نميدوني چين ك

نمازشوت قضا نميشه ها ولي رااااااحت دعوا ميندارن 

البته شوهر من خره بخاطر اونا با زنش دعوا ميكنه وگرنه بقيه ب زناشون چسبيدن

من كه هرچي بشه به همسرم ميگم

همسر ادم بايد همدم و غمخوار ادم باشه

چرا خودم جواب بدم كه بازم بي احترامي ببينم

اصلا درك نميكنم كه ميگيد به همسرت نگو

البته به بعضي مردها شايد نبايد گفت

ولي من خودم اگه چيز ناخوشايندي ببينم به همسرم ميگم و اونم بهشون تذكر ميده

بارها بهشون گفته احترام به زنم احترام به منه و برعكس

مُردم اندر حسرت فهمِ درست
خب چرا نگم؟ بذار بشناسه ك چجور آدمين چطور من كاري نكرده از خودشون چاخان سرهم ميكنن ميان ميگن بهش

خب بگو عزيزم هر جور راحتي

ولي مرداا ك حوصله اين چيزارو ندارن يه مدت تحمل ميكنن خود داني

من كه هرچي بشه به همسرم ميگم همسر ادم بايد همدم و غمخوار ادم باشه چرا خودم جواب بدم كه بازم بي احت ...

ب نظر منم بايد بگم

مشكل خانوادشه بايد بدونه ك چجور ادمي هستن

ولي خوش بحالت ك شوهرت پشتته

شوهرمن يبار رفت گف چرا كم محلي ميكنيد چنان پرش كردن ك اومد ب من گف كرم از تو بوده

اخه دوست من چرا نيام بگم؟ من ميخوام بشناستشون  اخه بالاي منبر ك ميرن قشنگ حرف ميزنن ولي ب عمل ...

به نظر من حتما بايد بگي

ولي شايد شما سياست درست گفتن رو نداريد

مُردم اندر حسرت فهمِ درست

يبار خودش پشت سر ي نفر حرف زد بقران

و منم گوش ميكردم 

بعدا اومد ب شوهرم گفت ليلا اين حرفارو زده

من از خواهرشوهرام ناراحتم ولي از شوهرم صدبرابر بيشتر

چون ب خودم ميگم اونارو هركار كني خوهرشوهرن ولي اين شوهرمنه نبايد اينجور باشع

به شوهرت نگو خودت بارفتارت اجازه نده بهت بی احترامی شه

اگه شرایطشو داری حتما مشاور برو

طلاق چیه اول کاری 

مثلا چیزی میگن شوهرت نزدیکا نشسته بگو فلانی با منی یعنی من اینجوریم...یادت باشه دعوا نشه و نشون ندی خیلی دلخور شدی هدف اینه اون لحطه همسرت بفهمه چی گفتن و ببینه تو دفاع نکردی از خودت و بی احترامی نکردی و بعدش توقع نداشته باش  همون لحظه بره ازت دفاع کنه و دیگه درموردش حرف نزن

کلا اگر مردا بخوان دفاع کنن و بهت حق بدن هیچچچوقت نمیذارن شما بفهمیی 

کلا ناراحتیتو بصورت اینکه حالت گرفتس نشون بده خیلی بندرت البته و کوچولو مثلا بگو اخه فلانی اینطور گفت من دام شکست بعدشم عادی باش توقع همدردی نداشته باش فقط بذار بفهمه روت اثر داشته و دلت شکسته خودش میره صحبت میکنه

عزیزم اینهایی که گفتم راه حل میتونه باشه درصورتیکه خودت اصلا مقصر نباشی اگر رفتار خودت علت برخورد اونهاست که باید از خودت شروع کنی

و کلا سعی کن وادار به اعتراف زبونی کنی اونها رو مثلا اگر بت خندیدن بگو فلانی واقعا حرف من مسخره بود؟ یا از عذات ایراد گرفتن بگو واقعا غذام خیلی بده

میشه یادم بدی 

موفق باشی

وقتی حق رو بهت نمیده و متهم میشی نباید بگی. درسته مرد باید اولویت زندگیش زنش باشه. اما خودتم باید سیاست داشته باشی. وقتی تو میای از خواهر شوهرات میگی همسرت از زاویه دید خودش قضاوت میکنه و تو ام جلوش یه قر قرو جلوه میکنی.باید چند بار شوهرت با چشم خودش ببینه خواهرشوهرا چی میگن و توام جوابشونو ندی و مظلوم نمایی کنی. یه مدت که از تو صبوری ببینه و ازونا آزارو اذیت خودش کم کم میاد تو جبهه تو. با این روند ادامه نده که خودت میبازی

آرزوهاتو بغل کن، تا خدا هست،زندگی هست...
منم پدرمادرشو بخدا محبت و احترام ميكنم ولي اين خواهراش نميدوني چين ك نمازشوت قضا نميشه ها ولي راااا ...

میفهمم چی میگی خودم دو تاشو دارم خیلی ریلکس جواب بده بهشون دلت خنک میشه به شوهرت هم غر نمیزنی 

مطمئن باش همسرت هم میشناسه خواهراش رو ولی زیر بار بدیشون نمیره که روابط بدتر نشه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
وقتی حق رو بهت نمیده و متهم میشی نباید بگی. درسته مرد باید اولویت زندگیش زنش باشه. اما خودتم باید سی ...

بخدا طاقت نميارم ك نگم

مگه نبايد مرد تكيه گاه ادم باشه پس كو؟؟؟

بايد بشناستشون ك چجورين

اخه جلوشوهرم تيكه نميندازن ك 

هميمجوريش خودم دارم خودمو ميخورم

انقد لاغر شدم بعد عروسي از بس حرصم دادن