2777
2789

مثلا ۵۰ ساله اینا ، تو اینستا چندین باری مچشو گرفتم که با این پیر زنا چت کرده بود دفعه آخر آبروشو بردم ولی آدم نشده امشب باز دیدم به یکیشون سلام فرستاده بود ، حتی تو اکسپلورش دیدم مثلا یه خانم به اصطلاح روانشناس میخواست توضیح بده که آیا مردها به رابطه با زن ۵۰ ساله علاقه دارن یا نه ، دقیقا تیتر پستش همین بود باز نکردم پست رو چون وقت نبود ولی این چیزا رو سرچ کرده که براش پست هم اومده در این مورد دیگه ، خودم ازش ۱۵ سال کوچیکترم واقعا نمیدونم دنبال چیه تو این زنا ، تاپیک های قبلیمم هست که بخاطر پیامش با دوستش بهش شک کردم که نکنه سرکار رفتنی که میره یه شهر دیگه بره یه کارایی بکنه 

به نظرتون چرا این کمبود رو دارن بعضی از مردا ؟ وقتی منو داره چرا اینطوریه ؟ حتی یه بار گفت تو سنت میره بالاتر جا افتاده تر و بهتر میشی حالا درسته از نظر خیلیا این تعریفه اما الان بخاطر این موضوعات یادم افتاد و میگم نکنه زنگ خطره ، چیکار کنم که هرز نپره؟ با توجه به اینکه کارش تو شهرای دیگه ست و بیشتر شبا هم خونه نیست ، حتی بخاطر همون موضوع تاپیک قبلم که اون سری باهاش دعوا کردم و دلم شکسته بود انگار هنوز دلم باهاش صاف نشده از وقتی اومده ۳ ، ۴ روزه سمتش نرفتم ولی اونم پیش قدم نشده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مادرش بگو برامون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین عزیزم شاید چون ازش کوچیکتری و بچگی کردی براش به نظرم دیدتو عوض کن پخته تر رفتار کن براش مثل مادر باش مادری کن حتی یه جور باش که سنت بالاتر بزنه بزار اون چیزی که دنبالش میگرده رو تو زن خودش پیدا کنه 

رابطش با مادرش چطوریه؟

مادرش در ظاهر که میگه خیلی برا شماها زحمت کشیدم اما تو رفتارهاش نشون میده که پسر بزرگترش رو دوست داره و شوهر من رو فقط بخاطر انجام کارهاش میخواد ، حتی یه بار با شوهرم سر حرفا و کارای مادرش بحث میکردم که یهو گفت چیکار کنم مامانم منو دوس نداره دیگه 

ولی از بچگیش که حرف میزنه مثلا میگه تو بغل مامانم میخوابیدم و اینا ، حس میکنم خیلی به محبت یه زن احتیاج داره اما گاهی زیادی محبت میکنم و حس میکنم ازم زده میشه ، بعد که بهش توجه نمیکنم حس میکنم کمبود محبت داره یا مهر طلبه نمیدونم