2777
2789

پسرم برای پیش یک و دو مهدشون برنامه غذایی داده بود و هر روز طبق برنامه خوراکی میبرد و همه رو توی ظرف غذا دو طبقه میذاشتم.

الان که میخواد بره اول دبستان خب برنامه خاصی که نمیدن. پسرمم میگه لقمه و میوه و اینا نذار.

کیک یا بیسکویت با یه ابمیوه یا شیرکاکائو بسه.

کلا بچه کم خوراک ای هم هست تو مهد هم اکثر چیزایی که میبرد برمیگردوند.

بنظرتون حالا فقط برای یه کیک و شیر ظرف غذا لازمه؟ یا همینجوری بذارم تو کیفش؟

دو طبقه که لازم نیست چون حجم کتاباشون زیاده ولی خب برا همونام ظرف غذا لازمه سعی کن به خوراکی های سالم عادتش بدی

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو طبقه که لازم نیست چون حجم کتاباشون زیاده ولی خب برا همونام ظرف غذا لازمه سعی کن به خوراکی های سال ...

بدغذا ترین بچه ی روی کره ی زمینه.

برای مهدش کلی لقمه، میوه ، مغزیجات براش میذاشتم. یا کلا نمیخورد یا خیلی کم میخورد.

من تا آخر دبستان علاوه بر خوراکی مثل کیک و شیر مامانم لقمه و میوه هم میذاشت واسم و باید میخوردم😂

خدایی از هله هوله ک بهتره ولی بچه ها گوش نمیدن معمولا مخصوصا پسر بچه شیطون تره 

بدغذا ترین بچه ی روی کره ی زمینه.برای مهدش کلی لقمه، میوه ، مغزیجات براش میذاشتم. یا کلا نمیخورد یا ...

شوهر من به شوخی اینجور وقتها به بچم میگفت لااقل پس مونده هاتو بده مام بخوریم اینقدر لاکچری هستی😄 همون کیک و کلوچه و کوکی و پنکیک اینجور چیزا رو تو خونه بپز ببره لااقل بدونی چی توشه این کارخونه ای ها خیلی مواد نگهدارنده دارن بالاخره از چند تا خوراکی خونگی خوشش میاد دیگه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱