2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیاید

72 بازدید | 13 پست

سلام ، من خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم. تو سردرگمی مطلق بودم که یه مشکل خیلی ترسناک بهش اضافه شد ... خیلی حالم بده ، هیچکسیو هم ندارم در رابطه با مشکلاتم باهاش صحبت کنم .... دلم نمیخواد اینجا هم مشکلمو بازگو کنم ... فقط یه خواهش داشتم میشه بهم بگید چیکار کنم که اروم بشم ؟ احساس خفگی دارم ، سرم داره میترکه و فکر میکنم صبح فردا رو نمیبینم انقدر حالم بده ... به هیچکدوم از اطرافیانم نمیتونم چیزی بگم ... به نظرتون چیکار کنم اروم بشم ، خواهرانه بهم کمک کنید ....

نفس عمیق بکش جند دقیقه اب خنک بخور 

دراز بکش سعی کن ب چیزای مثبت فکر کنی و ب خودت بگو اینام میگذره زندگی ارزششو نداره واقعا 

اومدیم که تجربه کنیم نه خودمونو اذیت کنیم 

اگرم تونستی حتما برو مشاوره

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

نفس عمیق بکش جند دقیقه اب خنک بخور دراز بکش سعی کن ب چیزای مثبت فکر کنی و ب خودت بگو اینام میگذره زن ...

احساس میکنم یه چیزی توی گلومه ... حتی اشکام هم نمیان که بتونم گریه کنم ... داغونم هی با خودم راه حل میارم بعد میگم اگه نشه چی اگه نشه چیکار کنم و ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احساس میکنم یه چیزی توی گلومه ... حتی اشکام هم نمیان که بتونم گریه کنم ... داغونم هی با خودم راه حل ...

ب خاطر اعصابه اون حسی ک انگار ی چیزی توی گلوعه 

خب نشه چی میخاد بشه؟ از الان خودتو اذیت میکنی برای بعدا؟مگ میدونی بعدا اصن هستی یا نه؟ادم از دودقیقه بعدشم خبرنداره

فقط ب این باور برس هرچی بشه حتما ب صلاحت بوده و یه درسی توش برات هست ک باید تجربش میکردی

زندگی کلا همینه فقط باید درسایی ک جلوترو پاس کنی

احساس میکنم یه چیزی توی گلومه ... حتی اشکام هم نمیان که بتونم گریه کنم ... داغونم هی با خودم راه حل ...

عزیزم من خودم اول سعی میکنم گریه کنم تا خالی شم بعدش یه برگه بر میدارم شرح حال می‌نویسم هرچی مشکل دارم فکرتمو همه بعدش دقیق دنبال راه حل میکردم براشون

اگه چیزی هست ما میتونیم کمکت کنیم خوشحال میشیم بگی تا اگه تونستیم کمک کنیم

ب خاطر اعصابه اون حسی ک انگار ی چیزی توی گلوعه خب نشه چی میخاد بشه؟ از الان خودتو اذیت میکنی برای بع ...

خیلی روزای بدی رو گذروندم به امید روزای خوب ... دارم نابود میشم از درون ... درس پاس نشده تو زندگیم ندارم ... بدترین چیزای ممکن رو تجربه کردم و حالا این رسما تیر خلاصه به امیدی که داشتم برای آینده ام ...

عزیزم من خودم اول سعی میکنم گریه کنم تا خالی شم بعدش یه برگه بر میدارم شرح حال می‌نویسم هرچی مشکل دا ...

اصلا نمیتونم گریه کنم فقط احساس خفگیه ولی اره یکم بگذره بهتر شم می نویسم 

خیلی روزای بدی رو گذروندم به امید روزای خوب ... دارم نابود میشم از درون ... درس پاس نشده تو زندگیم ن ...

امید همه چیزه مطمعن باش یه پایان تازه شروع چیزای قشنگتره 

بعد از سختی راحتیه اینو مطمعن باش

اصلا نمیتونم گریه کنم فقط احساس خفگیه ولی اره یکم بگذره بهتر شم می نویسم

میفهمم چی میگی ولی باید اول تخلیه شب به نظرم آهنگ غمگین گوش کن فیلم غمگین ببین یه کاری کن گریه کنی 

من خودم اینکار میکنم خوبه به نظرم