2777
2789
عنوان

خیانت

411 بازدید | 48 پست

سلام.دوستان.  یه دوستی داشتم که خودم با دستای خودم و پای خودم اوردمش به خونه هر روز تو خونه من بود. تا اینکه متوجه شدم مشکوک میزنه شوهرمو داره به سمت خودش میکشونه.  قضیش مفصل و منم چند بار مدرک دیدم نشون شوهرم دادم ولی بازم انکار کرد ولی هیچوقت نتونستم پیام هاشون ببینم. نزدیک به یک سالی هست که دیگه شک نکردم و چیز خاصی ندیدم. اخه اخرین بار گفتم باید تلگرامتو حذف کنی. حذف کرد.  گوشیشم غیر مستقیم چک میکنم   

ولی، کلا هر وقت میرم بالا سرش که تو گوشی هست سریع از یه برنامه میره تو یه برنامه دیگه  امشب رفتم بالا سرش داشت چت میکرد منو بالا سرش دید جا خورد انتظار نداشت اون لحظه برم سراغش.  یهو اومد بیرون.  هول هولکی میگفت برا چی اومدی و...  دلم هوری ریخت یه چیزی بهم گفت حست بهت دروغ نمیگه. 

حالا من موندم یه گوشی و شک و...  و نمیدونم دقیقاا تو کدوم برنامه چت میکنه اخه نه واتساپ دارت نه تلگرام نه اینستا.  شایدم داره و مخفی کرده ولی من بلد نیستم کجاست میشه بهم کمک کنین. برنامه چتشو پیدا کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین برو تو فروشگاه بزن برنامه مخفی کردن یا هاید کردن برنامه ها اون برنامه هارو میاره واست بالا بعد برو تو گوشی شوهرت ببین کدومشونو داره مثلن ماشین حساب هست که اصلن نیمفهمی این برنامه هارو توش مخفی میکنه شک نمکینی با خودت میگی ماشین حسابه دیگ ولی نه پشتش پر برنامه میشه داخلش پنهان کنی ولی کد داره که اون باز بشه ک عمرن همسرت راست بگه پس بسپرش ب خدا اون زودتر رسوا میکنه تا خودت 💞

باهمراه من ریزمکالماتش رو پیدا کن

اینو بلدم حالا سر فرصت باید انجامش بدم ولی چون کلا کارش جوریه که شماره ناشناس زیاد بهش زنگ میزنن نمیتونم بفهمم...  پیام هاشو میاره بالا همراه من؟؟ 

ببین برو تو فروشگاه بزن برنامه مخفی کردن یا هاید کردن برنامه ها اون برنامه هارو میاره واست بالا بعد ...

ممنونم عزیز. انشالله که اگه بخاد اینجوری باشه خدا خودش روسیاهش کنه.  امتحان میکنم 

اینو بلدم حالا سر فرصت باید انجامش بدم ولی چون کلا کارش جوریه که شماره ناشناس زیاد بهش زنگ میزنن نمی ...

متن پیام رو نه ولی اینکه به چه شماره ای پیام داده رو میشه دید 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

پوکو xتری هست

همین کاری که میگمو بکن 

تلگرام و ایتا و روبیکا و سروش و واتساپ و اینستا هم نصب کن ببین اونجا اکانت داره یا نه

وارد تنظیمات گوشیش شو ببین شاید فضای دوم باز کرده ،توی گوگل سرچ کن یاد بگیر بفهمی که فضای دوم باز کرده یا نه

اگر سامسونگه و زبانش فارسیه برو تو بخش" صفحه اصلی "و بعد برو تو بخش " مخفی کردن برنامه های صفحه اصلی و برنامه ها " اگر برنامه ای مخفی کرده باشه برات میاد اون بالا 

اما اگه چیزی ندیدی بگرد ببین ماشین حسابی بجز ماشین حساب گوشیش هست یا نه و تمام برنامه هارو دونه دونه وارد شو ببین

هزازتا برنامه چت وجود داره مگ فقط وات اینستا اخه!

من نمیدونستم الان فهمیدم. چون دیدم هیچی نیستتتت فقط ایتا داره و روبیکا و سروش اینارو چک کردم چیزی نبود