2777
2789

کلا دیر از سرکار میاد. مثلا ۱۲ یا  ۱ یا ۲. 

شبهایی که خیلی دیر میاد ما شام میخوریم میخوابیم.  براش غذا میزارم رو گاز.  صب که بیدار میشم میبینم دست نخورده گذاشته یخچال. ازشم میپرسم میگه سیر بودم. ولی شبهایی که مثلا زودتر میاد و من غذام روگازه همش دنبال دعواس که چرا آماده نیس. مثلا امشب ۱۲ اومد من چون غذام ماهی و کته بود برنجو آماده کرده بودم ماهی رو گفتم برسه خونه سرخ کنم سرد نشه تا اومد رفتم پای گاز به غذا درست کردن اونم نشست حساب کتاب کرد بعدم گف خاک تو سرت با زندگی کردنت من میرم بخوابم کو غذا پس چرا آماده نیس. گفتم ۵ دقیقه بشینی حاضره گف نه من میرم بخوابم گفتم برو به درک.  بیدار بود داشت لباس می‌پوشید تا دید دارم سفره میندازم رف خودشو زد به خواب. منم گفتم بهانته. شبهایی که غذا آمادس نمیخوری شبهایی که اینجوری ۵ دقیقه کارداره میگی چرا آماده نیس. برو بخواب برای ما مهم نیس میخوریم یه آبم روش. تو دنبال دعوایی همش 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مرگشه چیه. خوب وقتی میدونه زود میاد اونجا عذا نمیخوره دیگه . 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

درد شوهرتو نمیفهمم 

ولش کن بی اعتنا باش بهش 

شایدم میخواد با این نوع دعوا ها توجه تورو جلب کنه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

درد شوهرتو نمیفهمم ولش کن بی اعتنا باش بهش شایدم میخواد با این نوع دعوا ها توجه تورو جلب کنه

شاید. کلا دنبال بهانس

اینجور مواقع بهش بگو نیم ساعت قبل اومدنت بهمخبر بده غذا آماده کنم

بخدا امتحانش کردم. وقتایی که غذا آمادس تا صدای ماشینشو می‌شنوم سفره پهن میکنم میاد میگه من سیرم