2777
2789

الان چند ساله از وقتی ازدواج کردم خوشی ندیدم 

هرکار ک باور کنید باهام کردن کتک فش خیانت 

دلم میخاد منم خیانت کنم ببینم چ حسی داره 

حس انتقام گرفتن بنظرم خیلی لذت بخشه 

دلم میخاد یکی بهم بگ دوست دارم عزیزم عشقم 

بغلم کنه بهم محبت بده 

مگ چیز زیادی میخام فقط دنبال دلخوشی هامم ک به باد دادن  

به اندازه یه عمر خستم دیگ حالم خوب نمیشه 😅😅

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

جدا شو هر کاری میخوای بکن

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا خجالت میکشم به خیانت فکر کنم ، به نظرم زنای محصنه نکن طلاق بگیر برو شهرو آباد کن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
ب کجا چنین شتابان؟

مگ ما بدبخت بیچاره ها دل نداریم ماهم ادمیم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

نمیدونم عوضی شدن لذت بخشه یا نه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مگه شما لجن هستی ؟ کثافتی؟ 

همینطور انسان شریف باقی بمان 🥲

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خیانت نکن ب خودت برس این مدلی انتقام بگیر نه اینکه خودتو بدبخت تر کنی این مردا خبلی آشغالن خیل ...

به خودم میرسم 

ولی دلم محبت میخاد اون از کی بگیرم

اولا مواظب درخواست ها باش ،(بعضی نرهای نی نی سایت)

دوما خیانت کردن راهش نیست،بدنام میکنی خودتو و وقتی توی آینه خودتو میبینی حالت از خودت بهم میخوره 

طلاق بگیر بعد انتخاب درستی کن تا عشق رو با آدم درست تجربه کنی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خب جداشو بعد با خیال راحت برو

مگ کسی ک باهام اینکارو کرد از من جدا شده بود 🥲 که دردم کم بشه 

اولا مواظب درخواست ها باش ،(بعضی نرهای نی نی سایت)دوما خیانت کردن راهش نیست،بدنام میکنی خودتو و وقتی ...

هعی چ بگویم 

بیخیال